Raluca Bădulescu are probleme de după operaţia de micşorare a stomacului

Raluca Bădulescu a decis în urmă cu trei ani să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni, pentru a scăpa de kilogramele în plus, care îi dădeau mari bătăi de cap. Chiar dacă au trecut atâţia ani, Raluca Bădulescu se confruntă de ceva timp cu primele probleme de după operaţie.

RomaniaTV.net
05 oct. 2015, 09:24
Raluca Bădulescu are probleme de după operaţia de micşorare a stomacului

Raluca Bădulescu este tare fericită că a putut câştiga lupta cu kilogramele în plus, ajungând în momentul de faţă să ducă o viaţă normală şi să se bucure de toate plăcerile vieţii.

Din păcate, fericirea sa este umbrită de câteva probleme care au apărut odată cu venirea toamnei. Mai exact, vedeta se plânge că suferă de frig şi că este nevoită să se îmbrace cu haine foarte groase, atât în casă, cât şi atunci când iese afară, deşi, de obicei preferă să adopte un alt stil vestimentar, informează WoWBiz.ro.

„Mor de frig! Da, de când nu mai sunt temperaturi mari şi a venit toamna am început să mă resimt. E o senzaţie pe care eu în trecut, până să mă operez, nu prea o cunoşteam. Grăsimea aia de o căram după mine îmi ţinea de cald.

Acum, nemaiavând straturi de şunci, am ajuns să tremur de frig. Să mă vedeţi cum stau prin casă şi cum umblu înfofolită ca babele. Îmbrac treninguri groase de iarnă, şoşoni călduroşi, maiouri, iar eu nici nu ştiam ce-s alea în trecut, şi îmi pun gluga pe cap. Aşa stau prin casă, i-am îngrozit pe ai mei. Când ies însă pe stradă mă îmbrac ca din reviste, decoltată şi aranjată măi, măi. Mi-e frig şi când ies, dar nu arăt”, a declarat Raluca Bădulescu.

Citeşte şi  Primele imagini cu Raluca Bădulescu în costum de baie, după ce a slăbit 66 de kilograme FOTO