Raluca Bădulescu radiază! Cum se înțelege jurata „Bravo, ai stil” cu iubitul cu 20 de ani mai tânăr? „Sunt și eu puțin încăpățânată, dar puțin față de el”

Raluca Bădulescu a început o relație cu Rareș Grigore în urmă cu aproximativ un an, imediat după ce a divorțat de Florin Stamin. Aceasta a vorbit pentru prima oară despre cum funcționează relația lor.
Alina Costache
17 apr. 2023, 15:46
Raluca Bădulescu radiază! Cum se înțelege jurata „Bravo, ai stil” cu iubitul cu 20 de ani mai tânăr? „Sunt și eu puțin încăpățânată, dar puțin față de el”

Raluca Bădulescu radiază! Jurata „Bravo, ai stil” a vorbit în premieră despre cum se înțelege cu iubitul ei  care este cu 20 de ani mai tânăr. Vedeta Kanal D este într-o relație de aproape un an cu Rareș Grigore, iar cei doi se compărtă ca niște porumbei.

Citește și: Secretul prin care Raluca Bădulescu reușește să se mențină la 47 de kilograme. Vedeta Kanal D nu a renunțat la zahăr și nici la dulciuri

Raluca Bădulescu a început această relație în urmă cu aproximativ un an, imediat după ce a divorțat de Florin Stamin. Aceasta a trecut destul de ușor peste despărțire, iar noua relație o face să radieze de bucurie și prospețime. Aceasta a vorbit în premieră despre relația dintre ei doi și a dezvăluit că tânărul este mult mai încăpățânat decât ea. Rareș a oferit și o explicație despre care este motivul încăpățânării lui, precizând că este Taur.

„Eu sunt mic copil… Trebuie să mă ascund după un copac ca să pot să îi spun o idee. Sunt și eu puțin încăpățânată, dar puțin față de el”, a completat Raluca Bădulescu.

Jurata de la Kanal D a mărturisit că atunci când apar discuții în contradictoriu, ea este cea care cedează prima.

„Cu mine n-ai cum… trebuie să cedezi”, a spus Rareș Grigore într-un interviu pentru Kanal D. „Cedez aparent, dar mă reîntorc”, a mărturisit și Raluca.

Cum se poartă Raluca Bădulescu cu iubitul ei

Raluca Bădulescu își alintă și răsfață iubitul cu fiecare ocazie pe care o are, ceea ce lui i se pare și firesc.

„Și eu o răsfăț pe ea foarte mult, dar mi se pare normal să fiu eu mai răsfățat.”, a subliniat acesta.

Întrebat ce ar schimba la iubita lui, Rareș a răspuns că și-ar dori ca Raluca să fie mai puțin încăpățânată și să îl asculte mai mult atunci când vorbește.

„Să fie mai puțin încăpățânată în unele momente. Dacă îi spun ceva ce nu îi convine, nici nu mă ascultă”, a spus acesta.

Raluca Bădulescu iubește, iar pentru că dragostea nu ține cont de vârstă, nici vedeta Kanal D nu ține cont de ea. Aceasta a povestit despre meseria iubitului ei, despre care s-a zvonit că ar fi medic estetician. Aceasta a explicat că traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, așa că pentru ea nu a contat niciodată vârsta.

„Sunt într-o perioadă foarte frumoasă, dar ce să spun mai mult de atât? Dacă m-a lovit pe mine la 40 și… Eu am «48, going on 28», haideți să revenim, 48 mergând pe 28! Când te lovește dragostea, te-a lovit! Cum adică tu crezi că nu te mai lovește la 25? Ești atât de tânăr, că o să te mai lovească dragostea de nu știu câte ori în viața asta, o să te ia prin surprindere. O să vină ca un fulger și asta este! N-o să mai vii aici să mă întrebi pe mine, o să fii ocupat cu gagică-ta acasă!”, declara Raluca Bădulescu pentru CANCAN.

Citește și: Raluca Bădulescu și-a alarmat fanii! Cum a apărut îmbrăcată într-o parcare subterană

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!