Raluca Dumitru, primele declaraţii despre iubitul misterios: „Nu-i place să apară, nu e din showbiz, are afaceri”

Raluca Dumitru a făcut primele declaraţii despre iubitul misterios. Bruneta nu s-a afişat public până acum cu bărbatul alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Preferă să păstreze discreţia în ceea ce-l priveşte, pentru că asta este dorinţa lui.

13 nov. 2022, 17:58
Raluca Dumitru, primele declaraţii despre iubitul misterios: „Nu-i place să apară, nu e din showbiz, are afaceri”
Raluca Dumitru, primele declaraţii despre iubitul misterios

Raluca Dumitru, primele declaraţii despre iubitul misterios. Vedeta a explicat de ce nu este iubitul cu ea și de ce nu-i place să apară în presă.

De asemenea, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! dezvăluit că pe 16 noiembrie vârsta de 36 de ani şi nu mai e deloc interesată de lucrurile materiale pe care, la orice oră din zi sau noapte, iubitul i le-ar putea oferi.

Citeşte şi: Raluca Dumitru de la Survivor nu s-a întors în România. Motivul pentru care a rămas în Republica Dominicană

Raluca Dumitru, primele declaraţii despre iubitul misterios

Jumătatea este acasă. Sunt în continuare discretă și nu vreau să vorbesc foarte multe despre ce se întâmplă în relația noastră. Rămân așa pentru că îi apreciez decizia. Atâta timp cât el nu este de acord și nu-i place să apară, prefer să să las lucrurile așa. El nu este din lumea noastră, a showbiz-ului. El se ocupă cu altceva și nu-i place să fie în prim-plan. Are afaceri.

Nu prea am fost în prim-plan cu relațiile pe care le-am avut, am preferat să le țin ascunse. Este mai bine. Dacă cineva vrea să știe ce fac eu, să știe despre mine, nu ce se întâmplă în relația mea.

Nu este nimic spectaculos sau ceva ce nu se întâmplă și în relațiile pe care le au și oamenii normali. Același lucru se întâmplă și în relația mea, ceea ce se întâmplă și într-o relație normală a unor oameni care nu apar la tv. Nu e nimic diferit.

Toată lumea se ceartă într-o relație, toată lumea are discuții, dar trebuie să știi cum să salvezi sau să te împaci. Atunci când este un conflict mai puternic, trebuie să știi când să lași de la tine.

Este ca o balanță, și tu și el trebuie să lăsați de la sine ca să meargă relația, să comunici, respectul și cred că ăsta este secretul„, a declarat Raluca Dumitru, pentru Fanatik.ro.