Raluca Dumitru de la Survivor nu s-a întors în România. Motivul pentru care a rămas în Republica Dominicană

Raluca Dumitru de la Survivor nu s-a întors în România. Mai mulţi foşti concurenţi au mers în Republica Dominicană pentru a-şi susţine favoritul în marea finală, care a avut loc sâmbătă, 10 iulie. Printre ei s-a numărat şi fosta asistentă TV.

12 iul. 2021, 17:52
Raluca Dumitru de la Survivor nu s-a întors în România. Motivul pentru care a rămas în Republica Dominicană
Raluca Dumitru de la Survivor nu s-a întors în România

Raluca Dumitru de la Survivor nu s-a întors în România.  Într-un video pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram, bruneta a spus care este, de fapt, motivul pentru care a rămas în Republica Dominicană.

Citeşte şi: Cum a ajuns Daniel Pavel la Survivor România şi ce spune despre următorul sezon: „Urmează să merg acasă”

Raluca Dumitru de la Survivor nu s-a întors în România

După ce au sărbătorit sărbătorit victoria lui Zanni, concurenții de la Survivor și-au făcut bagajee și au plecat spre România. Însă, Faimoasa Raluca a decis să mai rămână câteva zile.

Concurenții au plecat spre România, o să ajungă mâine seară în România. Eu am mai rămas câteva zile în vacanță, pentru a sta la soare, pentru a mă relaxa și a mă bucura de Dominicană.„, a declarat Raluca Dumitru pe Instagram.

Câștigătorul „Survivor România” 2021 a fost anunțat sâmbătă seară, 10 iulie, la Kanal D. Învingătorul competiției din Republica Dominicană este Zanni care pleacă acasă cu trofeul, dar și cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez. Vă mulțumesc că ați câștigat timp alături de mine”, a spus Zanni, câştigătorul marelui premiu de 50.000 de euro.

Maria Ghiorghiu a dezvăluit numele câştigătorului Survivor România 2021

Maria Ghiorghiu a dezvăluit numele câştigătorului Survivor România 2021. Femeia a văzut două nume când vine vorba despre finala concursului sportiv ce s-a desfăşurat în Republica Dominicană, însă unul dintre ele i s-a arătat mai puternic.

Maria Ghiorghiu a declarat că Marius Crăciun, sau Zanni, aşa cum îl ştie toată lumea, va pleca acasă cu trofeul Survivor România, dar şi cu premiul în valoare de 50.000 de euro.