Raluca, fosta membră a trupei Angels, despre drama prin care a trecut cu unul dintre copiii săi: „Un medic mi-a spus, fără să îl consulte, că o să moară!”

Raluca Blejușcă, fosta membră a trupei Angels, a povestit despre episodul traumatizant prin care a trecut atunci când unul dintre copiii săi a făcut convulsii în urma unei răceli foarte puternice. Șocant este că fără să în consulte, medicul i-a spus că micuțul va muri.

28 feb. 2023, 16:48
Raluca, fosta membră a trupei Angels, despre drama prin care a trecut cu unul dintre copiii săi: „Un medic mi-a spus, fără să îl consulte, că o să moară!”

La vârsta de 36 de ani, Raluca Blejușcă, fostă membră a trupei Angels are cinci copii superbi: Serafim (14 ani), Casian (12 ani jumătate), Maria (10 ani jumătate), Emilian (7 ani) şi Anastasia (5 ani jumătate).

Citiți și: Ce face şi cum arată acum Raluca Blejușcă de la trupa Angels. A împlinit 35 de ani și are cinci copii FOTO

Cântăreața a povestit într-un interviu pentru click.ro despre drama prin care a trecut atunci când cel de-al doilea copil a răcit foarte tare atunci când era mic. A ajuns imediat la o policlinică din Tulcea, acolo unde locuiește, iar un medic i-a spus, fără să în consulte, că o să moară. Artista a refuzat să creadă că așa ceva și a sunat la ambulanță, iar apoi a ajuns la un spital unde micuțul a fost stabilizat.

 Raluca, ex Angels: „Copilul a făcut convulsii, tremura din tot corpul și dădea ochii peste cap!”

„Cu unul dintre ei am trecut printr-un moment foarte dificil când era mic. Cel de-al doilea copil a răcit atât de tare, a avut febră mare, și a făcut convulsie. Atunci a fost prima oară când nu știam ce să fac. Am fost la policlinică și unul dintre medici mi-a spus fără să îl consulte că o să moară, pentru că tremura tot și dădea ochii peste cap. Atunci, am sunat la ambulanță și am ajuns cu salvarea la spital”, a povestit Raluca de la ex-Angels.

Marcată de acest episod traumatizant, artista a spus că îi era teamă să își mai scoată copiii afară și îi ținea în casă pentru a nu se mai îmbolnăvi.

„Până la patru anișori îmi răceau foarte des copiii, deși i-am alăptat câte un an și jumătate pe fiecare să aibă toate vitaminele necesare. Cam de pe la șapte ani, nu prea îmi mai răceau ei, adică răceau foarte rar, iar când îi vedeam că tușesc mă panicam și alegeam să îi țin și câte două săptămâni acasă să fiu eu sigură că nu o să mai pățească nimic. Când este perioada virozelor încerc să îmi duc copiii în zone mai puțin aglomerate. Plus că am cinci copii și îmi e frică să nu îi pierd atunci când ies pe undeva unde e lume multă”, a mărturisit cântăreața.

Citiți și: Lidia Fecioru, leacul care te scapă de răceală. Iată cum se prepară: „Este antibioticul perfect”