Raluca Lăzăruţ, surprize URIAŞE înainte de nuntă

Raluca Lăzăruţ a anunţat în urmă cu câteva luni, chiar de la pupitrul ştirilor, că se va retrage din televiziune, deoarece îşi va urma logodnicul în America. Cum relaţia dintre cei doi decurge perfect, lucrurile au luat o altă întorsătură. Mai exact, Raluca se pregăteşte intens pentru anul viitor când va îmbrăca rochia de mireasă.

RomaniaTV.net
30 dec. 2014, 09:23
Raluca Lăzăruţ, surprize URIAŞE înainte de nuntă

Raluca Lăzăruţ trăieşte de un an o frumoasă poveste de iubire cu un anteprenor român în vârstă de 34 de ani, dar care este stabilit de mulţi ani la New York. Dacă la început au fost destul de rezervaţi în a se afişa împreună sau în a vorbi despre relaţia lor, acum lucrurile s-au schimbat.

De curând, mai toată lumea vorbeşte despre nunta de la anul în care personaje principale vor fi Raluca şi noul ei logodnic. Pentru că timpul trece foarte repede, iar totul trebuie să iasă perfect, ştirista de la Kanal D s-a apucat de pregătiri.

O cunoscută prezentatoare de la noi pleacă din ţară

Cum peste tot gura lumii adevăr grăieşte, o sursă apropiată Ralucăi a confirmat că nunta va fi cu totul şi cu totul specială, pentru că va avea loc în Bali, iar naşi vor fi Adelina şi Cristi Chivu.

„Raluca şi iubitul ei sunt foarte hotărâţi să-şi legalizeze relaţia şi, fără doar şi poate, Adelina şi Cristi le vor fi naşi. Ele au rămas cele mai bune prietene de pe vremea când erau colege la Antena 1, iar băieţii se înţeleg şi ei de minune. Din ce am înţeles, nunta va avea loc la vară şi naşa încearcă să o convingă pe viitoarea fină că Bali ar fi cel mai bun loc pentru unirea destinelor. Este un loc la care Adelina ţine foarte mult”, a declarat sursa.

Contactată telefonic de cei de la Libertatea.ro, Raluca a confirmat zvonurile, declarând: „Este adevărat, Adelina şi Cristi ne vor fi naşi”.

Citeşte şi  Raluca Lăzăruţ, SCHIMBARE SENZAŢIONALĂ de look