Raluca Pastramă și-a afișat burtica de gravidă pe internet. Fosta soție a lui Pepe a transmis un mesaj emoționant: „Te iubesc mult!”

Raluca Pastramă a postat pe rețelele sociale un mesaj special, cu ocazia zilei de naștere a unei persoane dragi, și o fotografie în care i se vede burtica de gravidă.

06 mai 2023, 19:43
Raluca Pastramă și-a afișat burtica de gravidă pe internet. Fosta soție a lui Pepe a transmis un mesaj emoționant: „Te iubesc mult!”
Raluca Pastramă și-a afișat burtica de gravidă

În urmă cu aproximativ un an, Raluca Pastramă a născut pentru a treia oară. Atunci a venit pe lume Maryam, rodul iubirii dintre ea și Ibrahim, bărbatul cu care s-a căsătorit cu doar câteva zile înainte de a naște.

Fosta soție a lui Pepe traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, de când a devenit mămică pentru a treia oară. Zilnic, postează pe rețelele sociale fotografii cu cele trei fiice ale sale. De această dată a postat o imagine din ziua în care a spus „Da” în fața ofițerului alături de Ibrahim, cu ocazia aniversării uneia dintre prientenele sale bune.

Citește și: Pepe dă cărțile pe față. Adevărul despre cum se înțeleg fiicele lui din prima căsătorie cu fratele lor mai mic

Raluca Pastramă i-a făcut o urare specială prietenei sale, postând și o fotografie cu aceasta de pe vremea în care mezina încă se afla în burtică. Din mesajul postat reiese că are o relație foarte bună cu sărbătorita, căreia i-a transmis și un mesaj emoționant.

„La mulți ani, om frumos! Te iubesc mult!”, a scris Raluca Pastramă.

Raluca Pastramă dezminte zvonurile despre divorțul de Ibrahim

Cu ceva timp în urmă, Raluca a postat în mediul online mai multe mesaje care dădeau de înțelesc că relația cu Ibrahim scârțâie. Fanii au devenit foarte curioși în legătură cu starea sentimentală a acesteia, mai ales că fetița celor doi nici nu a împlinit un an.

Citește și: Raluca Pastramă s-a despărțit de soțul ei? Ce spune despre relația cu Ibrahim

Aceasta a lămurit imediat situația, asigurând pe toată lumea că viața ei amoroasă merge ca pe roate, chiar dacă zvonurile spun altceva.

„Nu, nu este adevărat. În orice familie mai există și discuții, dar nu se pune problema de separare. Doamne, ce oameni! Ferească Dumnezeu! Oamenii ăștia nu au viață și ei, treabă și muncă”, a spus ea.