Raluca şi Walter Zenga, momente de cumpănă în căsnicie. Se întâmplă prima oară după 10 ani

Raluca şi Walter Zenga trec printr-o grea încercare. După zece ani de căsnicie, cei doi sunt obligaţi să stea separaţi, pentru că Walter a plecat în Italia, la Genova, unde a semnat cu Sampdoria.

RomaniaTV.net
02 iul. 2015, 07:02
Raluca şi Walter Zenga, momente de cumpănă în căsnicie. Se întâmplă prima oară după 10 ani

Raluca Zenga a rămas singură în România. Soţul său, Walter, a plecat deja în Italia, începându-şi munca la noua sa echipă, Sampdoria, iar această despărţire reprezintă o provocare pentru cei doi, punându-le la încercare căsnicia.

Cam două săptămâni, 20 de zile, asta a fost perioada maximă în care nu ne-am văzut. Nu am fost obişnuiţi până acum să trăim în două locuri diferite, să trăim separaţi unul de celălalt. O să fie o încercare prea grea. O să încercăm să menţinem familia unită, o să călătorim amândoi pe cât posibil, copiii să nu ducă dorul tatălui. O să stăm o perioadă mai lungă în Italia până când vine frigul. Avem şi ceva activităţi deschise în Dubai. O să fie un fel de navetă. Noi suntem mereu gata cu bagajele, acum că sunt şi copii mai mari au şi ei băgăjelul lor şi gata hai să-l vedem pe tata„, a declarat Raluca în cadrul unei emisiuni de la Prima TV.

Citeşte şi Raluca şi Walter Zenga, DECIZIE RADICALĂ după 10 ANI DE CĂSNICIE

În urmă cu o lună, Raluca şi Walter Zenga au împlinit 10 ani de căsnicie, prilej cu care cei doi şi-au reînnoit jurămintele, chiar pe plaja din Dubai. Cei doi au împreună doi copii.