Raluca Turcan, criticată de Iulia Albu: „Nu vă “înghesuiţi” în haine care nu vă vin”

Raluca Turcan a fost criticată de Iulia Albu pentru ținuta pe care a purtat-o în ziua alegerilor parlamentare. Cuvintele de laudă la adresa reprezentantei PNL au fost extrem de puţine şi i-a oferit nota 2, dar nu înainte de a explica de ce. 

08 dec. 2020, 13:12
Raluca Turcan, criticată de Iulia Albu: „Nu vă “înghesuiţi” în haine care nu vă vin”
Raluca Turcan, criticată de Iulia Albu

Raluca Turcan, criticată de Iulia Albu. Creatoarea de modă a comentat ținutele femeilor din politică, de la alegerile parlamentare.

Citeşte şi: Scandal monstru în showbiz! Lino Golden a jignit-o grav pe Iulia Albu. „Promovează ura rasială!”

Raluca Turcan, criticată de Iulia Albu

Reprezentanta Partidului Naţional Liberal a avut o apariţie aparent decentă, chiar puţin depăşită din punct de vedere stilistic. Ar fi făcut o alegere mult mai potrivită purtând botine kitten heel (toc mic şi subţire), decât aceste cizme de doamnă care merge la Revelion.

Cizmele sub genunchi sunt o alegere nefericită în sine, excepţie făcând cele fără toc, îmbrăcate în blană de oaie, care au un anumit specific şi abordabile mai degrabă în timpul liber.

Găsesc, de asemenea, extrem de nepotrivită în acest context “rochia de birou” deasupra genunchiului, cât şi nuanţa extrem de violentă faţă de negrul accesoriilor. Dresurile atât de groase nu sunt potrivite într-un asemenea context, mai ales considerând că doamna Turcan putea lejer să aleagă un mantou mai lung, nemaifiind necesare aceste artificii.

Mantoul este prost croit, aspect vizibil mai ales în zona bustului, fapt explicabil prin alegerea unei măsuri mai mici decât era cazul. Un mantou trebuie să dea o notă de elegantă purtătoarei, iar la acest nivel, orice, sub caşmir, este pur şi simplu inacceptabil.

Nu vă “înghesuiţi” în haine care nu vă vin. Ea primeşte, însă, un punct în plus pentru că a fost singura care a purtat mânuşi„, a spus Iulia Albu, pentru okmagazine.ro.

Publicată de Raluca Turcan pe Sâmbătă, 5 decembrie 2020

Citeşte şi: Umilinţă maximă pentru Iulia Albu. Dezvăluiri jenante făcute de fostul soţ, Mihai Albu