Raluca Turcan îl susţine pe Florin Cîţu şi spune că el este forţa reformatoare din PNL de care este nevoie

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan, susținătoare a candidaturii lui Florin Cîțu la șefia partidului, a declarat luni că UE și Klaus Iohannis au nevoie de o forță reformatoare în PNL.

31 mai 2021, 22:25
Raluca Turcan îl susţine pe Florin Cîţu şi spune că el este forţa reformatoare din PNL de care este nevoie

Florin Cîţu este partenerul de care UE şi Klaus Iohannis ar avea nevoie la conducerea Partidului Naţional Liberal, care ar fi garantul reformelor prevăzute în PNRR, susţine Raluca Turcan, prim-vicepreşedinte al liberalilor.

„Noi suntem intr-un parteneriat cu Klaus Ioahnnis, avem parteneriate consacrate cu UE pentru finantarea Romaniei in urmatorii 7-10 ani pe PNRR sau viitorul exercitiu financiar. Asa ca ambii parteneri mentionati au nevoie de o forta reformatoare in PNL care se valorifice ocazia istorica, sa faca reforma pensiilor, reforma salariilor, organizare administrativa”, a declarat Raluca Turcan, legat de candidatura lui Cîțu la șefia PNL.

Raluca Turcan: „Să nu uităm, totuşi, că Partidul Naţional Liberal a pierdut alegerile”

Cu privire la mandatul lui Ludovic Orban, Turcan a indicat că actualul lider PNL nu mai reprezintă o locomotivă pentru partid. Aceasta a spus că la alegerile parlamentare „de multe ori bazine electorale puternice” au fost afectate de leadership-ul partidului.

„Să nu uităm totuşi că Partidul Naţional Liberal a pierdut alegerile parlamentare după ce a trecut, totuşi, cu bine România prin cea mai grea criză sanitară, urmată de o criză economică şi după un PSD arogant şi incompetent. Asta înseamnă că oarecum mesajele şi strategia PNL nu au mai prins la oameni, nu au avut suficientă încredere în noi astfel încât să putem să formăm singuri guvernarea şi de multe ori bazine electorale puternice, cum este cel de la Sibiu, de unde provin, au fost afectate de lipsa de încredere în direcţia pe care merge PNL la nivel naţional”, a afirmat Raluca Turcan, luni seară, la Antena 3.

Citeşte şi: Gabriela Firea continuă atacurile PSD la adresa guvernului pe tema eşecului campaniei de vaccinare: „Minciuni pe bandă rulantă!” VIDEO