Raluca Turcan: PDL îşi pune mari speranţe în Klaus Iohannis ca viitor vicepremier

Vicepreşedintele PDL, Raluca Turcan, lider al organizaţiei judeţene Sibiu a partidului, a declarat vineri, că priveşte cu 'multă speranţă' prezenţa primarului Klaus Iohannis în guvern, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
07 feb. 2014, 13:47
Raluca Turcan: PDL îşi pune mari speranţe în Klaus Iohannis ca viitor vicepremier

‘Privesc prezenţa domnului Iohannis, în guvern, cu multă speranţă. Sper ca la Sibiu să vină mai mulţi bani, pentru crearea de locuri de muncă şi pentru dezvoltarea economică’, a spus Raluca Turcan.

Aceasta speră ca Iohannis să aducă ‘echilibru’ într-un guvern care, până acum, susţine aceasta, a fost ‘un dezastru’.

‘Sper, de asemenea, ca domnul Iohannis să fie acel factor de echilibru care să reamintească în permanenţă liderilor USL că mare parte din promisiunile din campania electorală sunt încă neonorate. Şi sper ca, totuşi, odată cu prezenţa domnului Iohannis în guvern, deciziile guvernamentale să capete mai multă coerenţă. Până acum, guvernul a fost un dezastru, dovadă schimbarea atâtor miniştri, doar nu i-au schimbat de buni ce erau’, a precizat Raluca Turcan.

Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis a anunţat oficial, printr-un comunicat de presă, că a acceptat să fie nominalizat pentru funcţia de ministru de Interne şi cea de vicepremier.

‘Am acceptat să fiu nominalizat pentru Ministerul de Interne şi pentru funcţia de vicepremier’, afirmă Iohannis.

VEZI SI:

Klaus Iohannis: „Regionalizarea e MOARTĂ”