Raluca Turcan răspunde la atacul EBEI: E dezamăgitor. Sper să se maturizeze

Schimbul de replici dintre Raluca Turcan şi Elena Băsescu continuă. După ce mezina preşedintelui a reacţionat la declaraţiile vicepreşedintelui PDL privind excluderea sa din partid, Raluca Turcan revine şi se declară dezamăgită de atacul eurodeputatului. "Sper să se maturizeze", este mesajul Ralucăi Turcan.

13 apr. 2013, 13:24
Raluca Turcan răspunde la atacul EBEI: E dezamăgitor. Sper să se maturizeze

Faptul că răspunsul meu la întrebarea unui jurnalist a determinat-o pe EBA să sară la atac la adresa mea şi a familiei mele e dezamăgitor. PDL nu are în intenție să se opună carierei politice a Elenei Băsescu. Nu există o adversitate sau o dorință de răzbunare a cuiva. Îi doresc sănătate și sper să se maturizeze”, a scris pe Facebook Raluca Turcan.

Elena Băsescu i-a dat, sâmbătă, replica colegei sale de partid, Raluca Turcan, după ce aceasta a declarat că PDL nu are ca obiectiv în acest moment excluderea fiicei preşedintelui din partid.

„M-am linistit acum cand Raluca m-a asigurat ca PDL nu are ca obiectiv „IN ACEST MOMENT” sa ma dea afara si ca pot ramane momentan in partidul in care ea a venit după ce Traian Basescu era deja Presedinte si castigase toate bataliile electorale”, a scris Elena Băsescu pe contul de Facebook.

Ironică, EBA a adăugat că este „mândră” de faptul că este „susţinută de unul dintre cei mai puternici lideri ai actualei conduceri, o femeie care a ajuns la varful politicii pe propriile picioare, fara sprijinul domnului Stolojan ori al lui Traian Basescu, al carui purtator de cuvant a fost sotul ei, inainte de a deveni consilierul de imagine al unor membri marcanti PNL ori PC”.

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, vineri, că „PDL nu are ca obiectiv, în acest moment, să o dea afară pe Elena Băsescu”, afirmând că îi doreşte succes dacă va considera că nu are nevoie de partid pentru a-şi reînnoi mandatul de europarlamentar.

„(…) Din câte am auzit, şi din declaraţiile doamnei Elena Băsescu, dumneaei a câştigat mandatul de parlamentar european independent. Deci nu văd de ce ar fi un pericol în cazul în care dumneaei nu mai are nevoie de PDL să îşi reînnoiască mandatul”, a spus Turcan.

CITEŞTE ŞI Baconschi o ia pe Raluca Turcan peste picior: „Adulatoarea umedă a lui Vasile Blaga…”