Raluca Turcan: „Şcoala online i-a schimbat comportamentul copilului meu, a devenit mai introvertit şi mai leneş”

Raluca Turcan, vicepreședintele PNL, care deschide lista liberalilor pentru Camera Deputaților la Sibiu, a vorbit despre şcoala online, care i-a afectat comportamentul fiului său, devenind ”mai absent, mai introvertit și tinde mai mult spre leneveală”.

19 nov. 2020, 00:08
Raluca Turcan: „Şcoala online i-a schimbat comportamentul copilului meu, a devenit mai introvertit şi mai leneş”
Şcoala online i-a afectat comportamentului

Raluca Turcan este de părere că totul ţine de diriginţi, profesori, care ar trebui să facă orele mai atractive şi să le explice copiilor cum ar trebui să se adapteze acestei situaţii.

Citeşte şi: Raluca Turcan explică măsura închiderii parcurilor noaptea: Am verificat informaţia tocmai pentru că se lua în derâdere această măsură

Nu pot să nu observ și să nu fiu sinceră cu dumneavoastră și să vă spun că școala online i-a schimbat comportamentul copilului meu, a devenit mai introvertit, mai absent, mai puțin comunicativ și inclusiv mai îndreptat spre lene și leneveală.

Și aici vine provocarea pentru diriginți, pentru învățători, pentru profesori în general, să facă orele mai atractive și chiar să introducă partea de consiliere, să le explice copiilor ce se întâmplă și cum trebuie să se adapteze.

Și aici fac o mică paranteză pentru destindere… Mi-am surprins copilul ținând mâinile la cap și încercând să facă abdomene pe scaun. Și îl întreb ‘ce faci tu aici?’ şi zice: ‘Păi fac abdomene la ora de sport’…„, a declarat vicepremierul Raluca Turcan, miercuri seară, la B1 TV.

Raluca Turcan critică liderii PSD

Vicepremierul Raluca Turcan acuză liderii PSD de ipocrizie, după ce aceștia au criticat măsurile adoptate de Guvern în perioada stării de urgență dispusă la începutul pandemiei COVID. În prezent, aceștia critică executivul pentru că a întârziat măsuri de același tip.

Citeşte şi: Raluca Turcan, despre carantina pe timp de noapte: Este o măsură adoptată în alte ţări din jurul nostru

Ipocrizia este fără limite la PSD. Liderii din partidul lui Marcel Ciolacu acuzau guvernul Orban, în timpul primului lockdown din primăvară, că nu ştie decât să ţină oamenii închişi în case, în izolare, cu botniţă la gură, iar azi reproşează aceluiaşi guvern că a întârziat prea mult cu adoptarea restricţiilor. Sunt cu gândul DOAR la voturi. Şi la amânarea alegerilor, în speranţa că până în primăvară vom mai pierde noi puncte” a scris Raluca Turcan sâmbătă, pe Facebook.

Vicepremierul a reamintit social-democraților demersurile pe care le-au făcut pentru a întârzia unele măsuri necesare în gestionarea crizei sanitare dar şi mesaje prin care transmiteau că „masca e o prostie”. Totodată, viceprim-ministru acuză PSD de duplicitate în discurs.

Nu vreţi alegeri. Sigur? Că vorbiţi pe două voci. Azi vreţi, mâine nu mai vreţi şi poimâine vă mai gândiţi. Până vă hotărâţi vă spun că oamenii trebuie protejaţi. Şi SĂNĂTATEA PUBLICĂ trebuie să fie pe primul loc dacă eşti responsabil. Românii pierd enorm pentru că nici măcar în momente de extremă criză sanitară, unii politicieni nu se pot gândi decât la VOTURI, PUTERE, INTERESE, LEGI PREFERENŢIALE”, le mai transmite Turcan liderilor PSD.