Raluka a recunoscut relația cu milionarul misterios, cu 20 de ani mai mare decât ea: „Nu-i ușor cu mine, credeți-mă”

Raluka a recunoscut relația cu milionarul misterios. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat de origine străină, iar până acum nu a vorbit niciodată public despre el.

29 mart. 2023, 15:02
Raluka a recunoscut relația cu milionarul misterios, cu 20 de ani mai mare decât ea: „Nu-i ușor cu mine, credeți-mă”
Raluka a recunoscut relația cu milionarul misterios

Raluka a recunoscut relația cu milionarul misterios. Bărbatul este mult mai mare ca ea, mai exact cu 20 de ani, însă acest lucru nu este un impediment pentru ei. Invitată la matinalul „What the Fun cu Drăcea, Ralu și Bogdan” de la Pro FM, împreună cu Connect-R, artista a vorbit pentru prima dată despre relația în care se află în prezent.

Raluka a recunoscut relația cu milionarul misterios

După ce au început să vorbească despre relațiile cu diferențe mari de vârstă, Raluka (33 ani) a mărturisit că ea iubește în prezent un bărbat mult mai mare ca ea. „Eu nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbați tineri). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă. Întotdeauna cumva am tins către cei care sunt mai în vârstă. Pentru că reușim să ne înțelegem altfel. Cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine pentru că nu-i ușor cu mine, credeți-mă”, a afirmat cântăreața.

Întrebată de Bogdan Ciudoiu care a fost cea mai mare diferență de vârstă pe care a avut-o între-o relație, Raluka a răspuns: „20”. „Și a funcționat?”, a fost curios să afle realizatorul de radio.
Funcționează în continuare”, a răspuns artista.

Deși până acum nu a vorbit despre relația pe care o are în prezent, s-a zvonit că artista se iubește cu un bărbat bogat, evreu, divorțat și care are patru copii. Potrivit Cancan, norocosul care i-a cucerit inima Ralukăi s-ar numi Guy Kouris și ar deține un resort de lux în Mexic.

Citește și: Un nou război a izbucnit în showbiz. Andra și Raluka sunt la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două

Raluka a dezvăluit secretul siluetei de invidiat

Vedeta a mărturisit că a renunţat la carne de patru ani, iar asta a ajutat-o să arate atât de bine şi să aibă atât de multă energie.

Arăt aşa de când m-am oprit din a mânca cărniţă. M-a ajutat foarte tare pe mine faptul că nu mai mănânc carne. Nu am slăbit foarte mult, în schimb arăt mult mai armonios cumva, pot spune. Am renunţat acum patru ani.

M-a ajutat din toate punctele de vedere: m-a ajutat şi ca energie, m-a ajutat şi la piele – pielea mea arată mult mai frumos, corpul e mai armonios. Nu ştiu, eu mă simt foarte, foarte bine. Nu ştiu, nu m-am documentat ce se spune, ce nu se spune, cum e mai bine. Dar eu ştiu că mă simt mai bine aşa.

Fac eu grătar cu prietenii, dar nu mai suport nici mirosul acum. Singurul lucru de care mi-e poftă din când în când, pentru că-l văd, este hot-dogul. Dar foarte rar”, a spus Raluka. Pe lângă faptul că a renunţat la carne, vedeta munceşte foarte mult în sala de fitnees ca să arate impecabil.