Raluka, secretul siluetei de invidiat. Alimentul la care a renunţat de mulţi ani: „Nu mai suport nici mirosul”

Raluka a dezvăluit care este secretul siluetei sale de invidiat. Cântăreaţa a renunţat în urmă cu patru ani la un aliment pe care românii îl consumă zilnic.

03 mai 2022, 18:31
Raluka, secretul siluetei de invidiat. Alimentul la care a renunţat de mulţi ani: „Nu mai suport nici mirosul”

Raluka a dezvăluit cum reuşeşte să arate impecabil. Cântăreaţa are o siluetă de invidiat de când a devenit vegetariană.

Raluka: „Arăt aşa de când m-am oprit din a mânca cărniţă”

Vedeta a mărturisit că a renunţat la carne de patru ani, iar asta a ajutat-o să arate atât de bine şi să aibă atât de multă energie.

Citeşte şi Raluka, dezvăluiri fără perdea din viața personală! „Am făcut tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Am înșelat. Și o să mai înșel”

„Arăt aşa de când m-am oprit din a mânca cărniţă. M-a ajutat foarte tare pe mine faptul că nu mai mănânc carne. Nu am slăbit foarte mult, în schimb arăt mult mai armonios cumva, pot spune. Am renunţat acum patru ani.

M-a ajutat din toate punctele de vedere: m-a ajutat şi ca energie, m-a ajutat şi la piele – pielea mea arată mult mai frumos, corpul e mai armonios.

Nu ştiu, eu mă simt foarte, foarte bine. Nu ştiu, nu m-am documentat ce se spune, ce nu se spune, cum e mai bine. Dar eu ştiu că mă simt mai bine aşa.

Fac eu grătar cu prietenii, dar nu mai suport nici mirosul acum. Singurul lucru de care mi-e poftă din când în când, pentru că-l văd, este hot-dogul. Dar foarte rar”, a spus cântăreaţa la emisiunea lui Măruţă.

Pe lângă faptul că a renunţat la carne, vedeta munceşte foarte mult în sala de fitnees ca să arate impecabil.

Citeşte şi Ce fobie are Raluka. Artista a făcut dezvăluiri despre viaţa sa: „Oamenii nu ştiu cine sunt eu”