Ramona Bădescu a descoperit elixirul tinereții. Cum se menține în formă cunoscuta actriță

Ramona Bădescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi, susține că a descoperit elixirul tinereții. Iată cum se menține în formă.

11 iun. 2022, 08:46
Ramona Bădescu a descoperit elixirul tinereții. Cum se menține în formă cunoscuta actriță

Are 53 de ani și arată impecabil. Ramona Bădescu este fără nicio urmă de îndoială una dintre cele mai frumoase actrițe de noi. La vârsta ei, are trupul ca tras prin inel, picioare lungi şi o piele fină.

Elixirul cu care Ramona Bădescu se menţine tânără la 53 de ani

Într-un interviu recent, Ramona Bădescu a dezvăluit care ce metode miraculoase folosește să se mențină tânără și frumoasă.  Secretul pare să fie, în afara genelor bune, şi tratamentele naturiste, după cum mărturieşte chiar Ramona Bădescu, potrivit click.ro.

„Am mare grijă în ceea ce privește îngrijirea corporală și sunt de părere că mai bine să previi decât să repari, așa că le sfătuiesc pe tinere să se îngrijească cât pot de devreme și cât mai mult natural.

Citește și: Ramona Bădescu a făcut şpagatul la „iUmor” şi a luat-o „la roast” pe Iulia Albu: „După găină, şi-a pus în cap și restul vedetelor din showbiz”

Eu îmi cumpăr tratamente naturiste de la farmacie, din plafar din România, și alternez și cu creme bune, de calitate.

De exemplu, pentru decolteu, cu trecerea vremii și, mai ales, dormind noaptea în anumite poziții se mai creează acele pliuri, ca să nu le spun riduri.

Așa că am decis să îmi îngrijesc decolteul făcând un amestec de uleiuri cu vitamina A uleioasă, vitamina E și ulei de migdale dulci, pe care îl aplic apoi pe piele și pe față.

Și acum lucrez și vreau să creez ceva care să mă ajute să țin pielea întinsă în timpul nopții, la decolteu, dar vă voi dezvălui la momentul respectiv despre ce este vorba”, a mărturisit Ramona Bădescu.

Vedeta apelează la botox

Chiar dacă a născut la o vârstă înaintată, actrița știe cum să-și mențină frumusețea și cum să atragă toate privirile de fiecare dată când se află în public.

„Doar de ceva timp am început să apelez la botox, însă numai o dată pe an și numai pentru ridurile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Pe de o parte, nu mă gândesc la vârstă și la trecerea timpului ca la ceva de speriat, ci ca la ceva natural și inerent.

Citește și: Ramona Bădescu mai vrea un copil: „O fetiţă mi-aş dori sau gemeni”

Pe de altă parte, dincolo de faptul că am moștenit de la mama o genă bună, eu sunt dintotdeauna genul de femeie care se îngrijește: chiar de curând am fost să-mi fac niște analize și medicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 53 de ani, vârsta mea biologică e de doar 37 de ani’, a spus ea, potrivit Wowbiz.