Ramona Bădescu arată impecabil la vârsta de 54 de ani. Ce mănâncă zilnic: „Iau cu sacoşa din România, în Italia nu se găseşte”

Ramona Bădescu are o siluetă de invidiat, chiar dacă a ajuns la vârsta de 54 de ani. Actriţa este și mama unui băiețel, Ignazio, pe care l-a născut în octombrie 2019.

10 ian. 2023, 11:38
Ramona Bădescu arată impecabil la vârsta de 54 de ani. Ce mănâncă zilnic: „Iau cu sacoşa din România, în Italia nu se găseşte”
Ramona Bădescu arată impecabil la vârsta de 54 de ani. Ce mănâncă zilnic: "Iau cu sacoşa din România, în Italia nu se găseşte"

Ramona Bădescu arată impecabil la vârsta de 54 de ani. Vedeta a dezvăluit că este atentă la silueta ei, motiv pentru care mănâncă zilnic o legumă care o ajută să se mențină în formă.

„În perioada asta mănânc mult ananas, care este singurul fruct permis după mâncare şi ajută mult la digestie. Îmi plac foarte mult ridichiile, le mănânc între mese, ca să mă satur. Iar când am plecat acum din România în Italia, am plecat cu sacoşa plină de ridiche neagră, pentru că în Italia nu se găseşte! Şi fac o salată de crudităţi foarte bună, cu ridiche neagră, ţelină, morcov,  măr ionatan, cu un dressing cu avocado, iaurt, zeamă de lime, nuci, fără maioneză. Este foarte bună şi sănătoasă”, a declarat Ramona Bădescu pentru Click!.

Citeşte şi: Ramona Bădescu, de la adolescenta neîncrezătoare la actrița cu siluetă de invidiat: „La 20 de ani mă consideram grasă, urâtă, făceam duș cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul”

Ridichea neagră este benefică pentru ficat deoarece conţine multe vitamine (un complex de vitamine din grupul B, vitamina C) şi minerale (calciu, magneziu, fier, zinc etc.), ce faciliteaza fluxul de bilă şi menţin sănătatea hepatică. Este, de asemenea, un aliat naturist dovedit pentru vindecarea infecţiilor sistemului respirator, participă activ la accelerarea circulaţiei grăsimilor, prin activarea funcţiilor hepatice ce reglează nivelul colesterolului sangvin. În plus, curăţă toxinele din tubul digestiv şi uşurează procesele de digestie.

Citeşte şi: Ramona Bădescu a descoperit elixirul tinereții. Cum se menține în formă cunoscuta actriță

„Secretul meu este să mănânc des şi puţin şi mai ales ceea ce îmi doresc să mănânc, pentru că dacă nu îmi satisfac dorinţele cerebrale e mai rău, simt frustrări, aşa că întotdeauna, dacă îţi doreşti ceva, să mănânci, dar puţin”, a mai adăugat Ramona Bădescu.