Ramona Bădescu, mama la 50 de ani? „Am congelat ovulele, dar încă se poate pe cale naturală”

Ramona Bădescu încheie anul împlinită pe plan sentimental. Avocatul Narcis Godeanu, pe care acum trei luni l-a reîntâlnit după 10 ani, i-a redat încrederea în iubire și în familia pe care visează de ani buni să și-o întemeieze. Mai mult ca oricând, Ramona vrea să devină mamă și nu le ascunde asta prietenilor și nici iubitului.

02 dec. 2016, 07:56
Ramona Bădescu, mama la 50 de ani? „Am congelat ovulele, dar încă se poate pe cale naturală”

”A existat o discuție despre copil. A fost un moment extrem de emoționant despre care nu sunt pregătită să vorbesc”, ne-a recunoscut Ramona Bădescu. Aceasta trăiește o iubire matură alături de avocatul care pare conștient că femeia de lângă el trebuie să devină, la un moment dat, cât mai curând, mamă. Ramona nu mai are 20 de ani, ci tocmai a împlinit 48 marți, când a decis să-l prezinte pe Narcis întregului public. O vârstă la care decizia ei de a avea un copil ar putea părea puțin deplasată… Dar ea nu se teme de nimic și și-a luat toate măsurile pentru a se asigura că va avea măcar un moștenitor. 

”Lumea să stea liniștită, încă se poate pe cale naturală”, ne asigură Ramona, care precizează că își dorește nespus o fetiță. Însă, în caz contrar, aceasta va apela la prețiosul ”depozit” pe care l-a făcut la o clinică specializată în fertilizare din Elveția. În urmă cu aproape trei ani, aceasta a trecut printr-o procedură de recoltare de ovule, care, ulterior, au fost criogenate și vor putea fi folosite pentru procreere oricând donatoarea ar avea nevoie de ele, scrie libertatea.ro.

Este, practic, motivul pentru care, deși trecută bine de prima tinerețe, Ramona Bădescu nu se teme de maternitate după 50 de ani. Așadar, contextul există, Narcis Godeanu pare candidatul ideal la postul de tată, mai ales că el însuși a crescut trei copii, ai lui, urmează vestea unei sarcini. Dar, probabil, înainte de asta, ar putea veni cea a nunții, căci, susține Ramona, ”suntem amândoi credincioși, cu iubire de Dumnezeu”, un motiv suficient pentru a-și binecuvânta relația în biserică.