Ramona Bădescu, meniul-minune pentru a arăta perfect la 52 de ani. Actrița are și un truc matinal

Ramona Bădescu se poate lăuda cu un fizic de invidiat chiar şi la 52 de ani, dar puțini sunt cei care știu că vedeta s-a confruntat în trecut cu un complex legat de aspectul fizic. Actrița a mărturisit că atunci când avea 20 de ani își ura corpul și nu suporta să se vadă goală nici măcar în baie.

06 apr. 2021, 11:39
Ramona Bădescu, meniul-minune pentru a arăta perfect la 52 de ani. Actrița are și un truc matinal

Ramona Bădescu, meniul-minune pentru a arăta perfect la 52 de ani.  Ramona Bădescu a mărturisit că în tinereţe făcea adesea duș cu lumina stinsă. Acum, la 52 de ani, vedeta se laudă cu o siluetă de invidiat, al cărui secret l-a şi dezvăluit!

Ramona Bădescu, meniul-minune pentru a arăta perfect la 52 de ani

„Nu plec de la frumusețe. La 20 de ani mă consideram grasă, urâtă, făceam duș cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul. Parinții mei îmi spuneau că mananc prea mult… Așa că nu am pus niciodată accent pe frumusețe, ci mi-a plăcut să scot în evidență frumusețea interioară. Fac sport, mănânc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, țin să mă hrănesc cu lucruri cât mai naturale. Mă plac mai mult acum decât atunci când aveam 20 de ani”, a declarat Ramona Bădescu pentru CSID.

Ramona Bădescu, prima imagine cu iubitul italian. Cum arată tatăl copilului

Vedeta a dezvăluit că are o alimentaţie corectă și încearcă, pe cât posibil, să evite alimentele dăunătoare: „Consum cât mai puțină carne, dar nu sunt vegetariană. Mai mănânc paste de cereale integrale: camut, farro (35, 40 g) cu foarte multe zarzavaturi. Le pun în salate, ori cu broccoli, cu varză de Bruxelles. Dimineața mănânc papaya, ori apă călduță cu puțină drojdie. Mai consum, sfeclă roșie, varză roșie, mult pește și sushi. Peștele îmi place să fie cât mai crud, pentru că prin preparare termică își pierde calitățile și gustul. În plus, când ai un pește proaspăt este păcat să-l prăjești, să-i pui maioneză. Eu cred că suntem rezultatul a ceea ce mâncăm, așa dacă îi dam corpului ce e mai bun și el va fi sănătos și viguros”.