Ramona Bădescu rupe tăcerea! Drama cumplită prin care a trecut, după ce a devenit mamă

Ramona Bădescu este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe din România. În urmă cu mulți ani, frumoasa brunetă a decis să se mute în Italia, însă nu a uitat de țara sa natală, unde revine ori de câte ori are ocazia.

29 ian. 2024, 17:25
Ramona Bădescu rupe tăcerea! Drama cumplită prin care a trecut, după ce a devenit mamă
Ramona Bădescu, rupe tăcerea!

Drama cumplită prin care a trecut, după ce a devenit mamă. După patru ani de pauză, timp în care s-a ocupat de creșterea fiului său, Ramona Bădescu a revenit pe scenă într-un spectacol grandios care a avut loc în România, la finele anului trecut.

Citește și Ce complexe fizice avea Ramona Bădescu în adolescență: „Păream ca un elefănțel care se termină cu codița subțire”

Drama cumplită prin care a trecut, după ce a devenit mamă

”După patru ani în care m-am ocupat de fiul meu, patru ani în care i-am dat exclusivitate fiului meu, în care am cântat pentru el, am dansat pentru el, i-am spus povești, ca să-l adorm, consider că este momentul să mă reîntorc la pasiunea și la viața mea publică. Bineînțeles, nu pot să spun acum că, după patru ani, atenția mea nu mai este spre Ignacio, dar vreau să mă simt din nou nu numai o mamă bună, nu numai o mamă perfectă, dar și o femeie realizată în meseria ei și în ceea ce a făcut dintotdeauna.

Emoția mea a fost dublă. În primul rând, m-am reîntors după o pauză atât de mare la prima mea iubire, la meseria mea, dar au fost și marea satisfacție și orgoliul ca întoarcerea mea pe scenă să fie la București și la Craiova. Pot să spun că a treia mea satisfacție este că acest spectacol l-am creat după 50 de ani de când am apărut pe scenă în România. Exact acum 50 de ani, eu cântam „Sunt Ramona din Craiova la spectacolul „Antena vă aparține, din Craiova”, a declarat Ramona Bădescu într-un interviu pentru viva.ro.

Însă, ultimii patru ani nu au fost deloc ușori pentru frumoasa Ramona Bădescu care a mărturisit recent că s-a confruntat cu depresia postnatală, la scurt timp după ce l-a adus pe lume pe fiul său.

”După naștere am avut momente de descurajare, momente de depresie, de neputință chiar, ca orice femeie. Nu contează că am născut la 50 de ani. Și la 50 de ani, și la 20 de ani tot o experiență nouă este, și meseria de mamă este cea mai grea din lume, din punctul meu de vedere. După naștere, am avut aceste nesiguranțe și am lucrat foarte mult cu un coach mental, Vasile Păun, o persoană extraordinară, care m-a ajutat și m-a învățat să gândesc pozitiv, să fiu puternică, să mă montez, să creez forța din interior și să o dau în exterior. Este o „cultură care pe vremuri nu exista la noi, nu am avut această metodă de a învăța, de a-ți educa creierul, de a-ți educa voința, de a-ți educa mentalitatea pentru a fi un om pozitiv. Și de aceea eu consider că e bine să împarți pozivitate și gânduri bune celor din jur”, a mai spus actrița.

Citește și Ramona Bădescu s-a înscris în AUR: „Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor”