Ramona Bădescu se gândeşte deja la un al doilea copil: „Mi-aş dori o fetiţă, este visul vieţii mele”

Ramona Bădescu a devenit mamă la vârsta de 50 de ani, mulți criticând-o pentru gestul ei. Actrița și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat, alături de care trăiește în Italia, însă despre care nu vrea să vorbească prea multe. Este fericită și trăiește din plin fiecare clipă.

RomaniaTV.net
17 iun. 2020, 08:31
Ramona Bădescu se gândeşte deja la un al doilea copil: „Mi-aş dori o fetiţă, este visul vieţii mele”

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Ramona Bădescu a declarat că este foarte fericită, şi că ar mai face un copil dacă aşa „va vrea Dumnezeu”. 

„Dacă Dumnezeu mi-l dă, de ce nu? Abia m-am obişnuit şi îmi place! Numai că cine ştie dacă o mai fi, tare mi-aş dori o fetiță, este visul vieții mele! Am şi numele ei: Anita!

Citeşte şi: Ramona Bădescu, gest impresionant pe bona fiului ei în plină pandemie de coronavirus

A deveni mamă este lucrul cel mai frumos de pe lume, este o datorie față de Dumnezeu şi față de tine însăți, nu este o formă de egoism, ci de altruism. Egoismul este atunci când te gândeşti numai la tine şi când îți trăieşti viața într-un mod în care îți faci toate plăcerile. De când am devenit mamă, orice dorință a mea este pe locul nu al doilea, ci al 100-lea, al 200-lea. Acum este pe primul loc dorința copilului meu. Am devenit clienta magazinelor pentru copii, şi lucrul ăsta mă face şi mai fericită şi mândră.

Că s-a întâmplat la 50 de ani, da, îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat acum, mai târziu, dar are El planurile lui. Sunt convinsă că, aşa cum îmi doream eu de la început, privindu-i pe părinții mei şi valorile familiei, acum am avut alături de mine bărbatul pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, pe care îl respect şi care mă respectă, acum a fost cel mai potrivit moment. Aşa a fost să fie şi, oricum, eu nu mă las, mă îngrijesc, mă mențin în formă, astfel încât fiul meu să fie mândru de mama lui”, a declarat Ramona Bădescu. 

Citeşte şi: Ramona Bădescu vrea să-şi boteze fiul la Vatican

De asemenea, aceasta a explicat şi de ce a ales să păstreze discreția în privința bărbatului alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Dintre noi doi, eu sunt persoană publică! El nu face parte din showbiz, iar eu întotdeauna mi-am trăit viața personală într-un mod rezervat, cu respect pentru partenerul meu. Nu s-a ivit momentul potrivit pentru a ne expune împreună, dar nu este vreun mister. Este atât de frumos ceea ce trăim acum, încât vrem să păstrăm pentru noi şi să ne bucurăm din plin de această perioadă. Dar, adevărul este, de fapt, că eu sunt foarte geloasă şi nu vreau să îl expun!”, a adăugat aceasta.