Ramona Bruynseels acuză fraude electorale. I-au fost furate mai multe voturi: " Aşa m-aţi furat şi la prezidenţiale"

Publicat: Marţi, 29 Septembrie 2020 15:40 // Actualizat: Marţi, 29 Septembrie 2020 23:04 // Sursa: romaniatv.net

Ramona Ioana Bruynseels acuză fraude electorale la alegeri. Președintele Partidului Restart România susține că la sectorul 2 candidatul care face din partidul său ar fi obținut într-o secţie şapte voturi, însă la AEP a fost înregistat un singur vot.

"La Sectorul 2 București, secția de votare 231, candidatul Partidului RE:START ROMÂNIA are 7 voturi, iar pe site-ul AEP apare doar 1 vot. Considerăm că este o fraudă și nu o greșeală, pentru că la aceeași secție există neconcordanțe la mai multe partide între numărul de voturi de pe procesul verbal și voturile aflate în baza electronică AEP. Unele în plus și avantajează un anumit partid, iar altele în minus și în dezavantajul partidelor, cum este și cazul nostru. (...) Cerem renumărarea voturilor, verificarea buletinelor de vot și a proceselor verbale", se arată într-un comunicat de presă.

De asemenea, Bruynseels a susţinut, într-o postare pe Facebook, că astfel de fraude electorale s-ar fi întâmplat și alegerile prezidențiale de anul trecut.

"Aşa m-aţi furat şi pe mine la prezidenţiale?!? Dacă înmulţim doar 7 voturi cu 18.000 de secţii, iată încă 120.000 de voturi!!! Doar că, la prezidenţiale am semnale că aţi furat şi mai mult. Exemplu o comună unde se pare că pentru Ramona Ioana Bruynseels au votat 57 de oameni, dar pe Procesul Verbal era 1 vot. Vom face toate demersurile legale în sensul descoperirii adevărului alegerilor din sectorul 2", a scris Ramona Ioana Bruynseels.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H