Ramona Gabor, dezvăluiri despre relația sa de dragoste: „Sunt cu cineva de foarte multă vreme”

Ramona Gabor, dezvăluiri despre relația sa de dragoste. În vârstă de 34 de ani, vedeta locuiește de ceva vreme în Dubai, acolo unde și-a aranjat viața și o duce foarte bine. Este foarte discretă cu viața sa personală și nu vrea să dea din casă prea multe în ceea ce îl privește pe partenerul ei.

14 iul. 2023, 16:37

Ramona Gabor, dezvăluiri despre relația sa de dragoste. „Am inima plină de iubire. Sunt cu cineva de foarte multă vreme, dar îmi place să păstrez această relație pentru mine și sufletul meu.

Îmi place să fiu discretă, pentru că am trecut prin tot felul de lucruri când eram mai mică. Acum m-am mai maturizat și eu și știu că e bine să ții ce e aproape de sufletul tău să fie acolo, doar aproape de sufletul tău”, a declarat Ramona Gabor, pentru Wowbiz.ro.

Citește și: Ramona Gabor, apariție de senzație în București. A ales o ținută lejeră și s-a fotografiat cu fanii

Ramona Gabor, dezvăluiri despre relația sa de dragoste

Deși locuieste în Dubai, Ramona Gabor a afirmat că se vede des cu cele două surori ale sale, Monica și Alina. Cu fosta doamnă Columbeanu are  o relație mai specială, deoarece este mai apropiată de vârstă fată de sora cea mai mare.

Eu cu familia mea mă văd foarte des, doar că nu e pe rețelele sociale. Încercăm să ne vedem foarte des, mă vizitează ei în Dubai sau ne întâlnim în Europa, America. Întotdeauna încercăm să ne facem timp pentru familie, iar revederea e foarte dulce.

Eu am două surori, cea mai mare e cu 7 ani mai mare, Alina. Mă înțeleg foarte bine cu ea, nu ne-am certat niciodată în toată viața asta. Este cea care mereu ne dă sfaturi, ne protejează, are grijă de noi și o iubim foarte mult, pentru că e sora aceea care e mai înțeleaptă dinte noi.

Cu Monica am o relație la fel de specială, noi suntem mai apropiate de vârstă și de aceea ne e și ma ușor să ne vedem. Ne întâlnim peste tot, călătorim ș-i vorbim în fiecare zi, cam cel puțin o oră pe zi”, a mai spus vedeta.