Ramona Gabor, dezvăluiri despre relația sa de dragoste: „Sunt cu cineva de foarte multă vreme”

Ramona Gabor, dezvăluiri despre relația sa de dragoste. În vârstă de 34 de ani, vedeta locuiește de ceva vreme în Dubai, acolo unde și-a aranjat viața și o duce foarte bine. Este foarte discretă cu viața sa personală și nu vrea să dea din casă prea multe în ceea ce îl privește pe partenerul ei.
Alina Costache
14 iul. 2023, 16:37
Ramona Gabor, dezvăluiri despre relația sa de dragoste:
Ramona Gabor, dezvăluiri despre relația sa de dragoste

Ramona Gabor, dezvăluiri despre relația sa de dragoste. „Am inima plină de iubire. Sunt cu cineva de foarte multă vreme, dar îmi place să păstrez această relație pentru mine și sufletul meu.

Îmi place să fiu discretă, pentru că am trecut prin tot felul de lucruri când eram mai mică. Acum m-am mai maturizat și eu și știu că e bine să ții ce e aproape de sufletul tău să fie acolo, doar aproape de sufletul tău”, a declarat Ramona Gabor, pentru Wowbiz.ro.

Citește și: Ramona Gabor, apariție de senzație în București. A ales o ținută lejeră și s-a fotografiat cu fanii

Ramona Gabor, dezvăluiri despre relația sa de dragoste

Deși locuieste în Dubai, Ramona Gabor a afirmat că se vede des cu cele două surori ale sale, Monica și Alina. Cu fosta doamnă Columbeanu are  o relație mai specială, deoarece este mai apropiată de vârstă fată de sora cea mai mare.

Eu cu familia mea mă văd foarte des, doar că nu e pe rețelele sociale. Încercăm să ne vedem foarte des, mă vizitează ei în Dubai sau ne întâlnim în Europa, America. Întotdeauna încercăm să ne facem timp pentru familie, iar revederea e foarte dulce.

Eu am două surori, cea mai mare e cu 7 ani mai mare, Alina. Mă înțeleg foarte bine cu ea, nu ne-am certat niciodată în toată viața asta. Este cea care mereu ne dă sfaturi, ne protejează, are grijă de noi și o iubim foarte mult, pentru că e sora aceea care e mai înțeleaptă dinte noi.

Cu Monica am o relație la fel de specială, noi suntem mai apropiate de vârstă și de aceea ne e și ma ușor să ne vedem. Ne întâlnim peste tot, călătorim ș-i vorbim în fiecare zi, cam cel puțin o oră pe zi”, a mai spus vedeta.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!