Ramona Gabor își laudă nepoata. Este mândră de Irina Columbeanu: „E foarte deșteaptă, apare și în ziarele din Malibu”

Ramona Gabor își laudă nepoata. Nu doar părinții Irinei Columbeanu sunt mândri de ea, ci și mătușa ei, sora mai mică a Monicăi. Aceasta o îndrăgește foarte tare pe adolescentă și spune că este o fată extrem de muncitoare, se implică în multe proiecte, numind-o "deșteapta familiei".

17 iul. 2023, 12:05
Ramona Gabor își laudă nepoata. Este mândră de Irina Columbeanu: „E foarte deșteaptă, apare și în ziarele din Malibu”
Ramona Gabor își laudă nepoata

Ramona Gabor își laudă nepoata. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor reușește a cunoscut succesul încă de la vârsta de 16 ani. Deține un permis de conducere, este implicată în programe de voluntariat și apare în ziarele din Malibu.

Citește și: Ramona Gabor, dezvăluiri despre relația sa de dragoste: „Sunt cu cineva de foarte multă vreme”

Ramona Gabor își laudă nepoata, pe Irina Columbeanu

Irina își face mândră familia cu realizările sale, mai ales din momentul în care a pășit în America, acolo unde locuiește mama sa. Ramona este uimită de cât de multe lucruri face adolescenta la doar 16 ani.

Irina e mare, e foarte deșteaptă, conduce. Are permis de conducere de la 16 ani. E foarte frumoasă și înaltă. Locuiește în Malibu și învață foarte bine. Are o minte… wow! E deșteapta familiei. Apare chiar și în ziarele din Malibu cu rezultatele ei excelente sau cu munca ei de voluntariat.

Se implică în tot felul de proiecte extrașcolare. Le face pe toate și uneori simt că e un om mare. Și ei îi place să facă yoga. E pasionată și de partea asta spirituală”, a spus Ramona Gabor la Kanal D.

Ramona Gabor a punctat faptul că, deși Irina are o latură spirituală și investește în ea, nu același lucru îl face și mama ei. Monica și-a vizitat sora în Dubai și aceasta a introdus-o în terapia cu ajutorul sunetului yoga.

Monica nu este atât de pasionată de partea asta spirituală. M-a vizitat de curând în Dubai și am introdus-o mai mult. Am dus-o la terapie cu ajutorul sunetului, la yoga. I-a plăcut mult și vrea să facă acum și în L.A.”, a mai spus Ramona Gabor.