Ramona Gabor, vacanță de vis în Franța. Vedeta şi-a descoperit o nouă pasiune FOTO

Ramona Gabor este stabilită de mai mulţi ani în Dubai și susţine că are o afacere care pare să-i asigure un trai de lux. Recent, vedeta a mers în vacanţă în Franţa, alături de mai mulţi prieteni.

07 feb. 2022, 09:50

Ramona Gabor, vacanță de vis în Franța. Vedeta şi-a descoperit o nouă pasiune! Vedeta a plecat în vacanță alături de prieteni în provincia franceză Bordeaux.

Ramona Gabor, vacanță de vis în Franța. Vedeta şi-a descoperit o nouă pasiune!

Ramona Gabor și gaşca de prieteni ei au mers în provincia Bordeaux, celebră pentru vinurile ei, dar și pentru preparate delicioase. De acolo, vedeta şi-a ţinut la curent fanii virtuali cu toate activităţile. Astfel, într-un InstaStory, Ramona Gabor apare în compania prietenilor, ținând o cană cu ceai în mână. În următoarea, sora Monicăi Gabor le arată urmăritorilor ei podgoriile în care își face plimbările de dimineață, ca mai apoi să dezvăluie și noua ei pasiune.

Oana Zăvoranu, dezvăluiri şocante despre Ramona Gabor. Ce face vedeta, de fapt, în Dubai

Vedeta s-a încumetat să se ocupe de grătar, după ce i s-a pus la dispoziție carne de miel pregătită specific zonei! Ziua s-a sfârșit cu o plimbare pentru vedetă, de data această în centrul orașului Bordeaux.

Ramona Gabor are 33 de ani și de peste 10 ani de zile locuiește în Dubai. Vedeta e mulțumită acum de viața sa, are succes pe plan profesional, multe contracte, dar și o afacere, o linie de parfumuri care îi poartă numele. Sora Monicăi Gabor s-a stabilit acolo, ba chiar și-a clădit și o carieră. Aceasta are multe contracte de imagine cu diverse branduri cunoscute acolo, este fotomodel la multe evenimente.