Ramona Olaru, dezvăluiri intime despre bărbaţii din viaţa sa. Care i-au plăcut cel mai mult

Ramona Olaru, asistenta de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", a avut o viaţă sentimentală destul de agitată , dar de ceva vreme se iubeşte cu pilotul moto Cătălin Cazacu.

07 iun. 2022, 16:46
Ramona Olaru, dezvăluiri intime despre bărbaţii din viaţa sa. Care i-au plăcut cel mai mult
Ramona Olaru, dezvăluiri intime despre bărbaţii din viaţa sa

Ramona Olaru, dezvăluiri intime despre bărbaţii din viaţa sa. Vedeta a vorbit deschis despre cum a reușit să depășească o perioadă dificilă a vieții, dar și ce tip de bărbați îi plac.

„Mie-mi place ca un bărbat să aibă puțină burtică!”

Ramona Olaru a dezvăluit ce preferințe are în ceea ce privește bărbaţii. „Pantalonii strânși pe bărbați nu-mi plac! Îmi place atât de mult bărbatul care stă cu mine și care împarte casa și patul n-are obiceiul de genul ăsta… Mai poartă tricouri scurte câteodată și, când mai ridică mâinile… Dar m-am ocupat de treaba asta și nu mai face. Măcar e ascultător. Am descoperit că și mie-mi place ca, așa, un bărbat să aibă puțină burtică. Dar tot timpul am știut că nu-mi plac bărbații cu mușchi. Nu-mi place ca bărbatul să fie dulap, să fie, așa, mai moale. Îmi place, când pun mâna pe mâna lui, să fie un pic mai moale, nu țeapănă, așa! Ce-i aia? Vreau să simt cum mă ia ceva pufos în brațe”, a spus Ramona Olaru pentru Cancan.

Ramona Olaru, reacție vehementă după ce Cătălin Cazacu i-a spus să locuiască la el: „Eu nu mă mut unde au stat altele”

Vedeta a recunsocut să a apelat la un psiholog. „Am primit de multe ori mesaje prin care oamenii mă rugau să le dau numărul de telefon al psihologului meu. Ceea ce înseamnă că am făcut un lucru bun, vorbind despre asta. Oamenii te cred nebun dacă mergi la psiholog. Dar ei nu știu că, de fapt, rezolvi niște traume, niște probleme cu care te lupți de mic și nu poți să-ți faci decât un bine”, a mai spus Ramona Olaru.

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu, ipostaze intime din dormitor. Cum s-au filmat cei doi îndrăgostiţi