Ramona Olaru a făcut anunțul mult așteptat. Cătălin Cazacu e și el în culmea fericirii. „Cât mai curând în viața mea…”

Ramona Olaru are planuri mari pentru 2023. Vedeta și-a făcut o stabilit toate obiectivele sale pentru noul an și vrea ca la final să taie de pe listă cât mai multe din ele.

02 ian. 2023, 16:23
Ramona Olaru a făcut anunțul mult așteptat. Cătălin Cazacu e și el în culmea fericirii. „Cât mai curând în viața mea…”

Dacă 2022 a fost un an cu suișuri și coborâșuri pe plan sentimental, Ramona Olaru e hotărâtă ca anul acesta să facă relația cu Cătălin Cazacu să fie și mai puternică. După ce s-au logodit, cei doi au avut o perioadă când au stat despărțiți. În cele din urmă și-au dat seama că tot mai bine le e împreună și au încercat să facă lucrurile să meargă între ei.

Citește și Gestul emoționant care a făcut-o pe Ramona Olaru să izbucnească în lacrimi, în direct: „Cei mai importanți bărbați din viața mea”

Ramona și Cătălin și-au început noul an cu o vacanță în Mexic. „Prima poza pe 2023 arată așa! Un an nou fericit și liniștit!”, a scris ea pe rețelele sociale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru)

Ce dorință și-a pus Ramona Olaru pentru 2023

Ramona Olaru își dorește ca în 2023 să își întemeieze o familie alături de Cătălin Cazacu. Vedeta a dezvăluit că aceasta e cea mai mare dorință în noul an.

„În 2022, mi-a plăcut cel mai mult că am mai evoluat psihic și emoțional și am învățat că nu tot timpul ceea ce îți dorești este totuna cu ceea ce ai nevoie. În 2023, îmi doresc liniște, o familie fericită, cu un copil, putere de muncă în continuare, să arăt la fel de bine, fără să fac sport și să mănânc ce vreau, când vreau, cât vreau! Și îmi doresc să rămână cât mai mult timp oamenii buni lângă mine!(…). Dorința mea, la orice sărbătoare, va rămâne următoarea: cât mai curând în viața mea, aș vrea să apară un copil!”, a declarat Ramona Olaru pentru TVMania.

Citește și Motivul pentru Ramona Olaru nu vrea să se căsătorească. Ce mărturisire a făcut recent