Ramona Olaru, îndrăgostită de un dinamovist: „Nu ştiu dacă e bine să spun, o fi căsătorit”

Ramona Olaru a recunoscut că a fost îndrăgostită de un dinamovist. Asistenta TV ţinea cu echipa de fotbal Dinamo, la care juca şi bărbatul de care s-a amorezat. Deşi nu voia să îi dezvăluie numele, blondina a recunoscut că este vorba despre Ianis Zicu.

04 oct. 2021, 19:16
Ramona Olaru, îndrăgostită de un dinamovist: „Nu ştiu dacă e bine să spun, o fi căsătorit”
Ramona Olaru, îndrăgostită de un dinamovist

Ramona Olaru, îndrăgostită de un dinamovist. Asistenta TV, cunoscută pentru prezența sa în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a declarat că în adolescență a fost extrem de îndrăgostită de un fotbalist de la Dinamo.

Citeşte şi: Drama neştiută a Ramonei Olaru. Asistenta TV a avut o copilărie grea: „Eram marginalizată”

Ramona Olaru, îndrăgostită de un dinamovist

Vedeta a fost reţinută când a venit vorba să îi dezvăluie numele, însă a făcut-o până la urmă. Este vorba despre Ianis Zicu. Pentru că îl plăcea foarte mult, blondina ţinea şi cu echipa la care juca la acea vreme, Dinamo.

Am fost dinamovistă toată viaţa mea. Nu ştiu cât de bine şi de corect e să spun acum că eram îndrăgostită de un fost fotbalist de la Dinamo şi din cauza asta eram dinamovistă. În liceu s-a întâmplat, la 16 ani.

Începe cu I primul nume şi al doilea cu Z. Ianis Zicu. El nu ştie şi nici nu trebuie să ştie. O fi căsătorit, la casa lui, cu copiii lui. De aia iubeam eu Dinamo, multă vreme.

O singură dată am fost pe un stadion în viaţa mea, pe Dinamo. Pe Arena Naţională nu am fost niciodată, deşi mi-am dorit, dar nu a avut cine să mă ducă”, a spus Ramona pentru As.ro.

Ce studii are Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru

s-a născut în Călărași și provine dintr-o familie de agricultori. La 18 ani, a decis să se mute în București. A absolvit Facultatea de Agronomie, iar apoi a studiat și Management Financiar Contabil. Mai mult decât atât, asistenta TV a urmat și studiile unui masterat în agricultură durabilă care a durat doi ani, fiind calificată în domeniul agronomiei.

Înainte de a se înscrie la facultate, a urmat cursurile Grupului Școlar „Mihai Eminescu”, unde a obținut un certificat de calificare profesională de tehnician în gastronomie.

Trebuie să țineți minte că nu muriți de foame cu mine”, le-a spus Ramona Olaru colegilor ei de platou. Un alt detaliu pe care oamenii nu îl știa până acum despre asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani este faptul că are o diplomă de cofetar – patiser.