Ramona Olaru, primele declarații despre momentul în care l-a prins pe Cătălin Cazacu în pat cu amanta: „Ceva program camera ascunsă”

Ramona Olaru a făcut primele declarații referitoare la o posibilă infidelitate a fostului logodnic, Cătălin Cazacu.

20 apr. 2023, 10:37
Ramona Olaru, primele declarații despre momentul în care l-a prins pe Cătălin Cazacu în pat cu amanta: „Ceva program camera ascunsă”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut o relație cu năbădăi. Cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori în ultimul an, însă în cele din urmă au decis să rupă și logodna.

Au apărut în ultima vreme o mulțime de ipoteze cu motivele din spatele rupturii dintre cei doi, iar una dintre ele spune că sportivul ar fi înșelat-o pe Ramona Olaru. În plus, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani chiar și-ar fi prins logodnicul cu amanta, moment în care a decis să îi spună adio.

Citește și Cine este femeia care a destrămat relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Motociclistul ar sta pe banii ei

Acum, Ramona a venit și cu o reacție pe tema acestui subiect.

“Nu știu cine este acest om și cine este această persoană care apare cu el prin ziare, deci nu știu ce să vă spun. Nu cunosc personajele despre care mă întrebați. Eu timp de un an și jumătate am trăit într-un fel de simulare, ceva program camera ascunsă. Prefer să mă concentrez pe prezent care este minunat”, a declarat, pentru Playtech Știri, Ramona Olaru.

Ramona Olaru, în compania unui milionar cu nouă ani mai tânăr

Sunt două luni de când Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au pornit pe drumuri separate. Asistenta pare că a trecut destul de repede peste despărțire și deja și-a refăcut viața fiindcă a fost surprinsă recent în preajma unui milionar. Conform Cancan, ar fi vorba despre Mircea Babagianu, acesta fiind cu 9 ani mai mic decât blondină. Tânărul are o linie importantă de haine conduce o mașină de lux în valoare de 100.000 de euro, fiind fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița.

Cei doi se înțeleg foarte bine, iar milionarul vrea să-i facă toate plăcerile iubitei sale. Încearcă mereu să o surprindă cu tot felul de atenții. Ramona Olaru primește aproape zilnic buchete impresionante de flori și le postează mereu în online ca să vadă toți urmăritorii.

Citește și Ramona Olaru rupe gura târgului! Asistenta TV a postat prima poză alături de bărbatul din viața ei

Ramona Olaru a spus de nenumărate ori în ultima perioadă că e o femeie singură și că vrea să se bucure de viață. În ceea ce-l privește pe fostul iubit, preferă să uite că a existat ceva între ei.

„Nu știu cine este Cătălin. Acum sunt într-adevăr femeie. Sunt o femeie puternică. Mă simt o femeie perfectă. Eu nu l-am cunoscut niciodată (n.r.: se referă la Cătălin Cazacu). De două luni sunt o femeie singură și mă simt foarte bine așa. Sunt fericită, sunt împlinită. Mi-aș dori să fie în sfârșit fericit, să se simtă împlinit”, spunea ea în urmă cu ceva timp.