Cine este femeia care a destrămat relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Motociclistul ar sta pe banii ei

Se pare că la baza despărțirii dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru ar fi pornit de la faptul că prezentatorul TV ar fi avut o aventură cu o femeie pe nume Elena. Aceasta s-ar ocupa cu videochat și ar fi susținută de un bărbat mai în vârstă din Germania.

18 apr. 2023, 19:33

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit nu cu multă vreme în urmă, cu toate că cei doi erau logodiți, iar Ramona ar fi putut să jure că el este bărbatul cu care își va petrece tot restul vieții și care îi va oferii un copil. Se pare că unul dintre principalele motive care au dus la despărțirea celor doi, are legătură cu infidelitatea lui Cătălin Cazacu.

Citește și: Ramona Olaru rupe gura târgului! Asistenta TV a postat prima poză alături de bărbatul din viața ei

În peisaj ar fi intrat la un moment dat și fată pe nume Elena, care conform informațiilor Cancan.ro și-a câștiga banii din videochat. Acest lucru s-a confirmat la o simplă căutare pe internet. Acest triunghi amoros a dus până la urmă la ruperea relației dintre cei Ramona Olaru și Cătălin Cazacu.

Se pare că Elena ar fi încercat să îl vrăjească pe bărbat, în încercarea de a-l convinge să se despartă de Ramona, așa că a încercat să lase impresia că este o fată cuminte, de casă, care ar merita. Poate că inițial Cătălin a fost impresionat de farmecele ei, însă la un moment dat motociclistul a dat de o serie de filmări cu Elena în timp ce își făcea de cap în fața unui monitor.

Deși forma în continuare un cuplu cu Ramona Olaru și aflase aceste detalii despre amanta lui, Cătălin nu a renunțat la relația cu ea, ci a continuat să o vadă frecvent. Fiind la curent cu „activitățile”  din viața partenerului ei, Ramona a pus capăt relației iar mai apoi a intrat într-o relație cu Mircea Babagianu..

Cătălin Cazacu nu își dorea să aibă o relație foarte serioasă cu Elena, însă femeia nu a fost deloc dispusă să renunțe la bărbat. Știind acum cu ce se ocupă amanta lui, Cazacu a luat decizia de a profita de situație și de a o transorma pe Elena în sursa lui de venit suplimentare. Nu puține au fost dățile în care acesta ar fi vrut să pună punct, iar femeia plângea amenințând că își va pune capăt zilelor dacă prezentatorul TV avea cumva intenția de a o înlătura din viața lui.

Când aceasta simțea că bărbatul de care este îndrăgostită ar vrea să îi dea papucii, aceasta făcea transferuri către Cătălin Cazacu pe Revolut, reușind astfel să-l mai înduplece pentru o perioadă, asigură sursele Cancan.

Și în prezent mai există o legătură între cei doi, cu toate că nu o recunoaște ca iubită oficială, cei doi au petrecut Paștele împreună, într-o stațiune turistică din România. Se zvonește că veșnica amantă a motociclistului ar mai avea un iubit din Germania, trecut de prima tinerețe, care i-ar fi achiziționat un apartament în zona de nord a Bucureștilor și care îi asigură o viață regească de câțiva ani

Citește și: Ramona Olaru nu se oprește din săgeți! Atac dur la adresa lui Cătălin Cazacu și a noii iubite