Ramona Olaru s-a mutat de la Cătălin Cazacu: „Aşa e când te bazezi”

Ramona Olaru s-a mutat de la Cătălin Cazacu. De mai bine de un an, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi au anunţat că vor să se căsătorească în curând. Recent, blondina a anunţat că a plecat din casa iubitului ei şi va reveni când va fi gata

12 nov. 2022, 22:02
Ramona Olaru s-a mutat de la Cătălin Cazacu: „Aşa e când te bazezi”
Ramona Olaru s-a mutat de la Cătălin Cazacu

Ramona Olaru s-a mutat de la Cătălin Cazacu. În vara acestui an, cei doi au decis să se mute împreună. Vedeta avea un apartament în care stătea în chirie, iar Cazacu avea apartamentul propriu. Cei doi au discutat și au ajuns la concluzia că cel mai bine este să se mute la Cătălin.

Citeşte şi: Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu se căsătoresc. Când şi unde va avea loc marele eveniment: „Nu a fost foarte greu să alegem”. Urmează Răzvan Simion şi Daliana!

Ramona Olaru s-a mutat de la Cătălin Cazacu

Așa cum a spus mai demult, mai în glumă, mai în serios, că nu acceptă să locuiască în casa în care au mai stat și fostele lui Cazacu, blondina a propus lucrări masive de renovare, doar că nu totul a decurs conform planului.

Momentan, lucrările mai durează destul de mult, așa că asistenta TV a revenit în apartamentul ei cel vechi. Şi-a luat pisicile și i-a comunicat iubitului ei că se va muta acolo când totul va fi gata.

Nu s-a terminat renovarea casei, încă se lucrează. Așa e când te bazezi pe muncitori. Am zis că terminăm într-o lună, dar nu-i așa. Am vrut să mă mut ca să mă duc direct în casa aranjată. Până la urmă, merit asta, n-am muncit degeaba”, a spus Ramona Olaru, pe reţelele de socializare.