Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu se căsătoresc. Când şi unde va avea loc marele eveniment: „Nu a fost foarte greu să alegem”. Urmează Răzvan Simion şi Daliana!

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu se căsătoresc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, bineînţeles, cu suişuri şi coborâşuri, aşa cum este în orice relaţie. Însă, cel mai important este că amândoi vor să îmbătrâneacă împreună şi şi-au făcut planuri de nuntă.

28 sept. 2022, 09:51
Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu se căsătoresc. Când şi unde va avea loc marele eveniment: „Nu a fost foarte greu să alegem”. Urmează Răzvan Simion şi Daliana!
Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu se căsătoresc

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu se căsătoresc. Nu au stabilit o dată exactă, însă va fi la începutul verii viitoare, iar locaţia va fi la mare, pentru ambii o adoră şi iubesc căldura. „Data exactă nu, dar cu aproximație, pe la începutul verii viitoare. În România, dar la mare… Suntem îndrăgostiți de mare amândoi, așa că nu a fost foarte greu să alegem o locație”, a spus blondina.

Citeşte şi: Ramona Olaru a ajuns la spital pe perfuzii. Iubitul vedetei, Cătălin Cazacu: „Nu, nu suntem ok”

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu se căsătoresc

Nici nașii nu au fost încă aleși, însă Ramona și-ar fi dorit să o cunune Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan. Cum aceștia nu sunt uniți în fața lui Dumnezeu, nu o să le poată fi naşi. Asta dacă nu decid să facă o surpriză şi să se căsătorească.

Ramona Olaru s-a gândit deja și cum va arăta în care cei doi se vor muta. Ea își dorește o locuință cu mai multe dormitoare, dar care să aibă neapărat și o cameră pentru micuțele ei blănoase, pe care le adoră. Dar mai ales cu o baie specială, pentru că vrea să le învețe să meargă la toaletă așa cum scrie la carte. „Trei dormitoare, două bani, nu e enorm. Cameră specială pentru pisici, cu baia lor special. Urmează să-l învăț să se urce pe vasul de toaletă”, a mai mărturisit vedeta.

A fost cerută de soție de Cătălin Cazacu într-un loc special din Grecia

Cererea în căsătorie s-a petrecut în Mykonos, Grecia, acolo unde au plecat în vacanță Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Amândoi sunt în culmea fericirii și sunt hotărâți să petreacă o viață împreună.

Cătălin Cazacu a planificat această cerere în căsătorie până la cel mai mic detaliu. Motociclistul și-a dorit să se întâmple într-un loc special, așa că a așteptat momentul plecării în această vacanță.

Ramona Olaru este foarte activă pe rețelele sociale și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Nici de această dată nu s-a ascuns și a împărtășit cu urmăritorii săi vestea logodnei. „Ok! Am spus DA!”, a scris Ramona Olaru pe Instagram, atașând, desigur, și dovada. (Vezi AICI cum arată inelul)