Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu s-au împăcat. Unde au plecat în vacanţă

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu s-au împăcat. Cei doi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz, au pierdut numărătoarea la despărţiri şi împăcări. Chiar dacă ultima separare părea să fie definitivă, se pare că nu este deloc aşa.

26 dec. 2022, 15:44
Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu s-au împăcat. Unde au plecat în vacanţă
Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu s-au împăcat

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu s-au împăcat. Asistenta emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani şi motociclistul au decis să își mai dea o șansă și de această dată. Totul s-a întâmplat înainte de Crăciun și au ales să își petreacă sărbătorile de iarnă pe o insulă exotică.

Citeşte şi: Ramona Olaru pleacă de la Neatza cu Răzvan şi Dani? Cu ce emisiune a semnat asistenta

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu s-au împăcat

Ramona a postat un videoclip în care se află alături de Cătălin Cazacu. Cei doi au decis să meargă în Mexic şi nu au plecat singuri, ci însoțiți de mai mulți prieteni.

Marea împăcare i-a luat prin surprindere și pe fani, care au reacționat imediat. Urmăritorii au fost extrem de încântați de decizia pe care au luat-o pe final de an.

Așa vă stă cel mai bine! Împreună! Să nu vă mai despărțiți niciodată/ Ce frumos că v-ați împăcat! Să aveți sărbători frumoase împreună!/ Mă bucur pentru ei/ Sunteți perfecți!/ Să nu vă mai despărțiți niciodată”, au scris fanii celor doi, în comentarii.

Motivul pentru Ramona Olaru nu vrea să se căsătorească

Relația dintre Ramona și Cătălin Cazacu îi ține pe mulți în suspans și asta pentru că cei doi și-au obișnuit fanii să se tot certe și să se împace. În cadrul emisiunii de la Antena 1, Ramona a ales să glumească pe seama căsătoriei și a dezvăluit de ce nu face din nou pasul cel mare, mai ales că pe buzele tuturor stă întrebarea cea mare și anume când va fi nunta dintre ea și Cătălin Cazacu.

Toată lumea mă întreabă de ce nu m-am căsătorit până acum. Păi cum să mă căsătoresc dacă m-am născut într-o zi fără soț?”, a spus Ramona Olaru.

Dani Oțil nu a fost prea amuzat de gluma făcută de colega lui și a intervenit imediat.

Vreau să amendez și eu cele spuse. Acestea sunt vorbe de podcast, Ramona, nu le mai spune la televizor. La podcast se spun lucrurile acestea”, a spus Dani Oțil.