Ramona Olaru şi Cuza s-au împăcat. Cum au fost fotografiaţi la mare cei doi îndrăgostiţi

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Ramona Olaru posta pe reţelele de socializare un mesaj dur la adresa iubitului ei, vloggerul Cuza, de la ”Noaptea Târziu”: ”Am făcut o pasiune pentru bărbații de nimic”.

RomaniaTV.net
09 iun. 2020, 05:09

Se pare că relaţia nu s-a răcit definitiv şi cei doi îndrăgostiţi au decis să îşi mai ofere o şansă. Cancan.ro i-a fotografiat la mare, weekendul trecut, ea, cu telefonul la butonat, lungită pe șezlong, în bătaia razelor, el, parcă ușor încordat, așteptând să-i intre în grații. Ramona și Cuza au arătat tuturor ”mondenilor” că acum două săptămâni a fost doar un moment de rătăcire între ei. Și că formează, din nou, un cuplu.

Ce meserie a avut Ramona Olaru înainte de a deveni asistenta lui Răzvan & Dani

Ramona Olaru este mereu cu zâmbetul pe buze și nu arată atunci când are o problemă. A trecut repede peste episodul greu din viața ei, anume despărțirea de soț, iar acum se concentrează pe carieră. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan & Dani” a fost mereu o persoană sinceră și a spus lucrurilor pe nume.

Citeşte şi: Ramona Olaru, despre prima noapte de amor. „M-a fraierit cu un suc!”

Ramonei nu i-a fost niciodată rușine de meseriile pe care le-a avut înainte de a deveni celebră. Asistenta TV provine dintr-o familie modestă așa că a pus osul la treabă de la vârsta de 12 ani. Prima oară a muncit ca picol într-un restaurant. Iar înainte de a deveni asistentă TV, Ramona făcea parte din lumea modelling-ului.

„Muncesc de la 12 ani. Eram picol la un restaurant, la mine în Călărași, adică ajutam un ospătar să își facă treaba. Mergeam în vacanțele de vară de cele mai multe ori, atunci aveam liber aproape trei luni. Părinții mei au fost de acord, pentru că nu aveau posibilități, astfel încât să mă oprească și să-mi spună „Îți dăm noi bani”. Primii bani din modelling cred că i-am făcut târziu, pe la 19 -20 de ani, mai exact când m-am mutat în București. Dacă se mai ivește o ocazie să mai fac vreo prezentare, sunt acolo tot timpul. E cea mai mare iubire a mea”, a mărturisit blondina pentru Libertatea.