Ramona Olaru şi Cuza şi-au spus ADIO? Mesajul care dă de gol despărţirea: „Am făcut o pasiune pentru bărbaţii de nimic”

Ramona Olaru şi Cuza trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi. În urmă cu câteva săptămâni asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani anunța despărțirea de Cuza, însă nu au rezistat departe unul de celălalt pentru mult timp şi au apărut din nou împreună, ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic.

RomaniaTV.net
21 mai 2020, 08:08
Ramona Olaru şi Cuza şi-au spus ADIO? Mesajul care dă de gol despărţirea: „Am făcut o pasiune pentru bărbaţii de nimic”

„Am făcut o pasiune pentru ‘bărbații’ de nimic și o viață plictisitoare”, a menționat Ramona Olaru pe InstaStory. 

Citeşte şi: Ramona Olaru, despre prima noapte de amor. „M-a fraierit cu un suc!”

Dovada că relația lor ar fi pe butuci ar mai fi și că cei doi nu se mai urmăresc reciproc pe Instagram.

Momentan nu se cunosc motivele care ar fi dus la o nouă despărțire, mai ales că nimic nu prevestea o astfel de veste cu o seară înainte, când artistul i-a dat și tag Ramonei într-un InstaStory.

Ce meserie a avut Ramona Olaru înainte de a deveni asistenta lui Răzvan & Dani

Ramona Olaru este mereu cu zâmbetul pe buze și nu arată atunci când are o problemă. A trecut repede peste episodul greu din viața ei, anume despărțirea de soț, iar acum se concentrează pe carieră. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan & Dani” a fost mereu o persoană sinceră și a spus lucrurilor pe nume.

Ramonei nu i-a fost niciodată rușine de meseriile pe care le-a avut înainte de a deveni celebră. Asistenta TV provine dintr-o familie modestă așa că a pus osul la treabă de la vârsta de 12 ani. Prima oară a muncit ca picol într-un restaurant. Iar înainte de a deveni asistentă TV, Ramona făcea parte din lumea modelling-ului.

„Muncesc de la 12 ani. Eram picol la un restaurant, la mine în Călărași, adică ajutam un ospătar să își facă treaba. Mergeam în vacanțele de vară de cele mai multe ori, atunci aveam liber aproape trei luni. Părinții mei au fost de acord, pentru că nu aveau posibilități, astfel încât să mă oprească și să-mi spună „Îți dăm noi bani”. Primii bani din modelling cred că i-am făcut târziu, pe la 19 -20 de ani, mai exact când m-am mutat în București. Dacă se mai ivește o ocazie să mai fac vreo prezentare, sunt acolo tot timpul. E cea mai mare iubire a mea”, a mărturisit blondina pentru Libertatea.