Cum se simte bebeluşul Ramonei Păuleanu, după ce a fost la un pas de moarte: „Nu ai zice că a trecut prin ce a trecut”

Cum se simte bebeluşul Ramonei Păuleanu, după ce a fost la un pas de moarte. Prezentatoarea de la Pro TV a născut prematur gemeni, fetiță și băiat, iar băieţelul a fost infectat cu o bacterie în spital și a dus, alături de părinţi, o luptă dură, din care a ieşit învingător.

15 feb. 2022, 13:26
Cum se simte bebeluşul Ramonei Păuleanu, după ce a fost la un pas de moarte: „Nu ai zice că a trecut prin ce a trecut”
Cum se simte bebeluşul Ramonei Păuleanu

Cum se simte bebeluşul Ramonei Păuleanu. Luca și Alexandra s-au născut prematur și au avut nevoie de îngrijiri speciale după naștere. Însă pentru băiețel, ceea ce trebuia să-l salveze, l-a adus în stare extrem de gravă.

Cum se simte bebeluşul Ramonei Păuleanu

Ramona Păuleanu poate să zâmbească din nou, după ce, timp de 8 luni, a sperat într-o minune care să-i vindece bebelușul. Ea dă vina pe spital pentru starea de sănătate a fiului ei și spune că nu ar fi avut cum să ia din altă parte acea bacterie.

Citeşte şi: Interviu EXCLUSIV cu Adrian Cuculis, soţul Ramonei Păuleanu. Unul din gemeni a fost la un pas de moarte: „Va fi anchetă penală, am cerut un milion de euro”

Am avut o sarcină dificilă și am născut la 29 de săptămâni. (…) Am născut de urgență. Pe băiat l-am născut cu o suferință fetală. La un moment dat își revenise, avusese probleme cu respirația.

Așa că a luat un tratament, i-a scăzut puternic imunitatea și apoi a luat o bacterie din spital. Apoi a putut respira doar cu ajutorul aparatelor. Șase luni și jumătate a durat tot acest chin. A fost un miracol de la medici și la Dumnezeu că și-a revenit.

Nu avea de unde să ia bacteria aceasta. Asta i s-a întâmplat din cauza spitalului. Trebuie luate măsuri, nu se poate așa ceva”, a declarat Ramona în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

Din fericire, starea micuțului s-a ameliorat, acum este acasă alături de familie. “Important este că nu a rămas cu sechele. Deocamdată nu stă în funduleț, dar este foarte activ. Se răsucește și dă din mânuțe! Nu ai zice că a trecut prin ce a trecut”, a mai spus vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)