Răniţii din Colectiv se recuperează la malul mării

Răniţii din Clubul Colectiv fac terapie la malul mării. După săptămâni în şir petrecute în spitale, după momente în care nici morfina nu reuşea să le aline durerile, mulţi trebuie să facă acum recuperare. Supravieţuitorii incendiului fac kinetoterapie şi aerosoli la Eforie.

18 feb. 2016, 15:47
Răniţii din Colectiv se recuperează la malul mării

Timerii fac tratamente de recuperare, iar o familie le asigură, gratuit, cazarea şi masa. Cezar are 32 de ani, este din Bucureşti, şi pare cel mai optimist dintre răniţii veniţi la Eforie.

„Am plecat cu a doua sau a treia ambulanță. Am stat la spitalul Bagdasar Arsenii până pe 17 noiembrie, iar apoi în Austria, la Gratz până pe 18 ianuarie. Acum am venit la Eforie pentru terapia hiperbară, care ajută la regenerarea rănilor”, spune Cezar, potrivit reporterntv.ro.

La Eforie sunt acum nouă dintre răniţii de la Colecti. Cât timp vor sta la mare, aceştia vor face zilnic şedinţe de kinetoterapie.

Recuperarea lor consta intr un masaj. E unul special, nu cu toate manevrele pe care le stim si le utilizam”, spune Valentin Drăghici, medic fizio-chinetoterapeut.

Răniţii aflaţi acum la Eforie sunt primii dintr-o serie de 60 care vor face recuperare la malul mării.

Citeşte şi INCENDIU Colectiv. Dosarul în care sunt anchetaţi pompierii ISU se întoarce la DNA