Rapid, Petrolul şi Astra, primele echipe calificate în sferturile Cupei României

În primele partide din optimile Cupei României la fotbal, Rapid a învins cu 4-1 pe Delta Tulcea, Petrolul a câştigat cu 2-0 la Braşov, iar Astra Giurgiu a eliminat-o pe CS Turnu Severin, după ce a surclasat-o cu 5-1.

RomaniaTV.net
30 oct. 2012, 21:36
Rapid, Petrolul şi Astra, primele echipe calificate în sferturile Cupei României

Astra Giurgiu merge excelent chiar şi fără Gigi Mulţescu pe banca tehnică şi la doar trei zile după ce tehnicianul a fost îndepărtat de la echipă de patronul Ioan Niculae echipa a obţinut o nouă victorie, de data aceasta în Cupa României, 5-1 cu CS Drobeta Turnu Severin.

Cele două echipe au fost egale în prima repriză, intrând la cabine cu scorul 1-1, însă în repriza a doua Astra s-a prăvălit ca un tăvălug spre poarta severinenilor şi a marcat de patru ori, prin Takayuki (min. 68), Budescu (min. 70 şi 73) şi Yahaia (min. 78).

Weekend-ul trecut s-a despărţit de antrenor şi Petrolul Ploieşti, iar Cosmin Contra a debutat cu dreptul în funcţia de tehnician al „lupilor galbeni”. Adrian Cristea l-a scutit de emoţii, el deschizând scorul încă din minutul 1 al partidei de la FC Braşov, iar Bokila a dus scorul final la 2-0, în minutul 63.

Ultimul meci al zilei de marţi le-a opus pe Rapid şi Delta Tulcea. Giuleştenii au câştigat cu scorul de 4-1, dar începutul de partidă a fost antologic, oaspeţii marcând două autogoluri, prin devieri, astfel că în minutul 24 Rapid conducea cu 2-0. Scorul pauzei a fost 3-1 pentru Rapid, iar tabela a fost închisă de Daniel Pancu, în ultimul minut al prelungirilor.

Programul optimilor şi televizările:

Miercuri, 31 octombrie
Ceahlăul – Gaz Metan 18:30 Sport.ro
CFR Cluj – FC Botoşani 18:45 DigiSport 1
Concordia Chiajna – Steaua 21:30 DigiSport 1

Joi, 1 noiembrie
Oţelul – CF Brăila 18:45 DigiSport 1
Pandurii – Dinamo 21:30 DigiSport 1