Rapidul se scufundă. Oficialii discută de insolvenţă, Nicolae Badea îi cere falimentul

Nicolae Badea şi Fathi Taher au introdus acţiune în instanţă împotriva Rapidului, în contul unei datorii vechi de patru ani, iar prosport.ro scrie că preşedintele giuleştenilor, Constantin Zotta, s-a întâlnit cu şeful Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF, pentru a discuta despre consecinţele intrării în insolvenţă a clubului.

RomaniaTV.net
16 nov. 2012, 08:56
Rapidul se scufundă. Oficialii discută de insolvenţă, Nicolae Badea îi cere falimentul

Rapidul nu poate ţine pasul cu formaţiile fruntaşe din Liga I şi se află pe locul 8 după 15 etape, însă nici din punct de vedere financiar gruparea antrenată de George Copos nu stă tocmai bine. Situaţia se arată chiar dramatică după ultimele evoluţii, omul de afaceri iordanian Fathi Taher şi dinamovistul Niclao Badea introducând acţiune în instanţă împotriva grupării giuleştene şi cerând falimentul acesteia, pentru o datorie de 100.000 de euro.

Potrivit prosport.ro, în urmă cu patru ani firma celor doi a făcut mai multe lucrări la stadionul Giuleşti, iar Copos nu a plătit factura nici până în ziua de azi. Dealtfel, rapidiştii abia mai fac faţă presiunilor financiare, iar preşedintele clubului, Constantin Zotta s-a întâlnit cu preşedintele Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, pentru a discuta despre consecinţele intrării clubului în insolvenţă.

Potrivit sursei citate, oficialul federal le-a explicat giuleştenilor că nu vor avea probleme cu licenţa pentru sezonul viitor în Liga I, dar nu vor putea să joace în cupele europene, în cazul în care se vor califica, asta deoarece UEFA nu acordă licenţă de participare cluburilor care au probleme financiare.