Raportul cu măsurile luate în starea de urgenţă, depus luni în Parlament. Orban: "Solicit fiecărui ministru să ne trimită forma finală"

Publicat: Joi, 30 Aprilie 2020 17:34 // Actualizat: Joi, 30 Aprilie 2020 17:34 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi, că raportul cu măsurile luate de Guvern în timpul stării de urgenţă va fi depus în Parlament. Prim-ministrul a cerut ca forma finală a documentului să ajungă la Executiv în cursul zilei de vineri, 1 mai.

La începutul şedinţei de Guvern, Ludovic Orban a cerut fiecărui ministru să trimită forma finală a raportului cu măsurile luate pentru a fi încheiată informarea solicitată de Parlament.

"Solicit fiecărui ministru să ne trimită forma finală privitor la măsurile sectoriale care au fost luate pe domeniul fiecărui ministru pentru a putea finaliza informarea solicitată de Parlament. Am primit materialul, dar mai sunt câteva retuşuri care trebuie făcute. Chiar, domnule ministru al Justiţiei, sunt prea puţine măsuri care sunt incluse, noi trebuie să prezentăm un raport cuprinzător privitor la toate măsurile, că până acum nu am mai informat Parlamentul”, a anunţat Orban, conform News.ro.

Premierul a precizat că raportul va fi depus luni în Parlament.

"Doamna vicepremier Turcan este practic coordonatoarea realizării acestui raport şi vreau să solicitaţi cel târziu mâine să fie în forma finală, astfel încât luni să putem depune raportul către Parlament”, a precizat premierul.

Guvernul vrea să acorde un ajutor companiilor mari. Orban: "Trebuie să fie un produs oarecum similar pentru garantarea creditelor"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Guvern Ludovic Orban măsuri raport starea de urgenţă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8705
RON
28 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H