Rapperul P.Diddy, spitalizat de urgenţă, după o petrecere Playboy

Rapperul american P. Diddy a fost internat, marţi dimineaţă, la secţia de urgenţe a spitalului Universităţii California din Los Angeles (UCLA), după un weekend plin de petreceri, inclusiv una organizată la conacul Playboy din Los Angeles.

RomaniaTV.net
14 feb. 2012, 09:54
Rapperul P.Diddy, spitalizat de urgenţă, după o petrecere Playboy

Muzicianul în vârstă de 42 de ani a primit tratament contra unei „migrene extreme”, afirmă site-ul TMZ.com.

Potrivit unor surse, prietenii rapperului au fost aceia care l-au transportat pe artist la secţia de urgenţe a spitalului UCLA, întrucât şi-au făcut griji serioase pentru starea lui de sănătate.

Alte surse afirmă că rapperul se simte deja mai bine şi a fost externat.

Rapperul american P. Diddy a avut un weekend aglomerat, el participând sămbătă seară la petrecerea organizată înainte de gala premiilor Grammy, la Los Angeles, de producătorul muzical Clive Davis.

Luni seară, el a fost gazda unei petreceri speciale organizate la conacul Playboy din Los Angeles, în onoarea artiştilor premiaţi cu Grammy în acest an.

P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un „mogul” al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. În 2011, el a ocupat poziţia a doua în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu venituri de 35 de milioane de dolari obţinute în ultimele 12 luni.