Rareș Bogdan îl contrazice pe Orban în privinţa alianţei cu UDMR: „Nu-i vrem dacă Kelemen Hunor nu ne va recita din Constituţie”

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a făcut noi atacurila adresa UDMR, la doar 24 de ore după rezultatele alegerilor locale. Rareș Bogdan spune că liberalii nu sunt de acord să facă alianţă cu UDMR după alegerile parlamentare.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 17:57
Rareș Bogdan îl contrazice pe Orban în privinţa alianţei cu UDMR: „Nu-i vrem dacă Kelemen Hunor nu ne va recita din Constituţie”

„Atunci când Kelemen Hunor ne va recita în fiecare dimineață articolul 1 din Constituție și va înțelege… Ceea ce trebuie să învețe dânsul și cei care vor să facă alianță este că România este stat unitar, național și indivizibil”, a spus Rareș Bogdan într-o intervenție la Antena 3.

Declarația lui Rareș Bogdan se află în contradicție cu cea a premierului. Pe 10 septembrie, Ludovic Orban a declarat, la reuniunea preşedinţiei Grupului PPE, că după alegerile parlamentare, PNL îşi doreşte ca parteneri de guvernare PMP şi UDMR.

„Ca şi parteneri pentru guvernare, în primul rând ne dorim să fim parteneri cu celelalte formaţiuni politice din România care sunt membre ale Partidului Popular European, respectiv PMP şi UDMR. Dacă nu va fi suficientă majoritatea dintre cele trei formaţiuni, în niciun caz nu vom face guvern cu foştii comunişti, actualii socialişti, şi vom încerca să identificăm alţi posibili parteneri”, spunea premierul.

Rareş Bogdan: „USR-PLUS nu putea să câştige multe primării fără ajutorul nostru. PNL a dovedit mai multă înţelegere în campanie”


loading...