Rareş Bogdan, contrariat de recomandările specialiştilor: Nu am înţeles de ce trebuie să închidem parcurile la 23 şi pieţele

Rareş Bogdan se arată contrariat de recomandările făcute de specialişti cu privire la închiderea pieţelor acoperite şi închiderea parcurilor după ora 23:00. Acesta spune că mai bine am face reguli pe care oamenii să le respecte cât timp se afle în pieţe şi nu pentru producătorii români care încearcă să îşi vândă mărfurile.

RomaniaTV.net
09 nov. 2020, 19:29
Rareş Bogdan, contrariat de recomandările specialiştilor: Nu am înţeles de ce trebuie să închidem parcurile la 23 şi pieţele

„Și eu încerc să înțeleg cum au recomandat specialiștii să închidem complet piețele închise, dar să păstrăm Mega Image, Metro sau Carrefour, mi-e greu să înțeleg, recunosc, acest lucru. Trebuie reanalizată situația.

Trebuie să găsim o formulă ca acești oameni, producători români, să își vândă produsele. Nu mai bine facem reguli pentru oamenii care intră în piață să respecte regulile, să poarte mască?”, a declarat, luni, Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, la Antena3.

Totodată, liberalul a declarat că nu înțelege de ce trebuie să închidem parcurile la ora 23:00.

„Trebuie reanalizată această situație”, a mai transmis Rareș Bogdan la Antena3.

Ce spune ministrul Muncii despre închiderea pieţelor

„Sub o formă sau alta pieţele sunt organizate. Vorbim de pieţele în aer liber. Aici a lucrat fabrica de troll, care au încercat să ducă situaţia într-o altă parte. Sunt permise pieţele în perioada weekendului, în zone amenajate. Marfa nu se va arunca. Există spaţii pentru desfacerea mărfii producătorilor noştri. Nu a existat partid politic să sprijine mai mult decât PNL producătorii noştri. Nu se pune problema să aruce marfa, primarii sunt implicaţi şi au amenajat deja pieţele. E dreptul oamenilor să îşi exprime punctul de vedere. Producătorii autohtoni ocupă un loc special pentru noi. Preocuparea noastră e să asigurăm că producătorii noştri au piaţă de desfacere.”, a spus Violeta Alexandru, la B1.

Citeşte şi: Ciolacu, despre închiderea pieţelor. „Orban se luptă să scoată afară din piețe producătorii români. PSD nu poate tolera acest atac”