Rareș Bogdan aruncă bomba despre bătălia din PNL. Europarlamentarul spune cine va învinge şi ce scor va obține echipa lui Florin Cîțu

Rareș Bogdan face dezvăluiri cu privire la bătălia din PNL. Europarlamentarul a mărturisit cu cât crede că va câștiga echipa lui Florin Cîțu alegerile din partid.

30 iul. 2021, 12:47
Rareș Bogdan aruncă bomba despre bătălia din PNL. Europarlamentarul spune cine va învinge şi ce scor va obține echipa lui Florin Cîțu

Rareș Bogdan aruncă bomba despre bătălia din PNL. Acesta susţine că și din tabără pierzătoare să ocupe poziții în Biroul Executiv Național.

Rareș Bogdan aruncă bomba despre bătălia din PNL. Europarlamentarul spune cine va învinge şi ce scor va obține echipa lui Florin Cîțu

„Este exclusă participarea mea la alegerile din PNL. Eu mi-am asumat susținerea pentru Florin Cîțu și voi fi prim-vicepreședinte în cadrul acestei echipe. Putem obține peste 70 la sută din voturi.

Este absolut normal ca cel care câștigă să aibă conducerea PNL și Guvernul. Este abosolut normal ca și din tabără pierzătoare să ocupe poziții în Biroul Executiv Național.

PNL nu hotărâște prin reprezentanții săi remanierile”, a spus Rareș Bogdan.

Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a declarat, în urmă cu o lună, că nu există clivaj de vârstă sau geografic în interiorul PNL şi, în context, a enumerat persoane din mai multe categorii de vârstă sau zone ale ţării care îl susţin pe premierul Florin Cîţu pentru funcţia de preşedinte al partidului.

„Acest clivaj pe care unii vor să-l creeze între tineri şi în vârstă nu poate fi considerat aşa. Am văzut atacurile. Domnul Lungu nu este un om la prima…, primarul din Suceava, domnul Flutur, la rândul său; domnul Ciucă, amiralul Chiţac. Deci, domnul Ciucă, ministrul Apărării, amiralul Chiţac, Victor Paul Dobre şi mulţi alţii nu sunt oameni foarte tineri sau la prima tinereţe. Sunt oameni maturi. Important e cum se simt şi ce gândesc.

Această echipă din spatele lui Florin Cîţu este o echipă care îl are şi pe Ionel Bogdan, tânărul preşedinte al Consiliului Judeţean (Maramureş n.red), şi pe Dinu Iancu Sălăjanu, vecinul dumneavoastră, preşedintele Consiliului Judeţean (Sălaj n. red.) şi pe Lucian Bode, unul dintre cei mai buni miniştri.

De asemenea, are şi oameni din Sibiu, pe Daniela Câmpean sau pe Raluca Turcanu. Dar are şi oameni din Constanţa, din Dobrogea, are oameni din sud, preşedintele organizaţiei, deputat de la Dolj, Fane Stoica, de la Gorj, Dan Vâlceanu, primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, excelentul nostru ministru al Energiei, Virgil Popescu, de la Mehedinţi, un alt oltean destoinic. Avem oameni din Moldova, foarte, foarte buni, avem oameni din Dobrogea. Desigur, sunt mulţi şi din Ardeal. Avem din Bucureşti, trei organizaţii de sectoare din Bucureşti, în frunte cu Pavel Popescu, tânărul şi destoinicul nostru deputat, de la Sectorul 4, de la Sectorul 5, Cristian Băcanu, de la Sectorul 2, doamna Anisie…”, a spus Rareş Bogdan, într-o conferinţă de presă susţinută alături de premierul Florin Cîţu şi de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Citeşte şi: Rareş Bogdan: În politică e altfel ca în business sau în presă. Nu poţi de unul singur, chiar de ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi