Rareș Bogdan aruncă bomba! ”Geoană are zero șanse la prezidențiale! Kovesi este un candidat redutabil”

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a lansat sâmbătă o ipoteză-șoc despre alegerile prezidențiale de anul viitor. Europarlamentarul a subliniat că Mircea Geoană nu are nicio şansă să câștige lupta pentru Cotroceni și crede că Laura Codruța Kovesi este un candidat mult mai periculos decât secretarul adjunct al NATO.

22 oct. 2023, 08:42
Rareș Bogdan aruncă bomba! ”Geoană are zero șanse la prezidențiale! Kovesi este un candidat redutabil”
Rareș Bogdan aruncă bomba!

Rareș Bogdan aruncă bomba! Rareș Bogdan este de părere că Mircea Geoană vrea să candideze și să câștige alegerile prezidențiale din 2024 doar pentru a-l grația pe cumnatul său, Ionuț Costea, dat în urmărire generală după o condamnare la 6 ani de închisoare.

Citește și Rareş Bogdan îi dă lovitura fatală lui Nicuşor Dan: „PNL este obligat şi va avea candidat la Primăria Bucureşti”

Rareș Bogdan aruncă bomba!

”Asta voi spune în fiecare zi în campanie: vrea să câştige ca să-l graţieze pe Costea”, a declarat Rareş Bogdan la emisiunea Insider politic, de la Prima TV.

Întrebat ce șanse are Mircea Geoană la alegerile prezidențiale de anul viitor, Rareș Bogdan a răspuns:  „Nicio şansă! Zero! Dacă Mircea Geoană candidează, eu îl întreb un singur lucru în fiecare zi: Ionuţ Costea, Ionuţ Costea, Africa, Ionuţ Costea, vrei să-l eliberezi? Vrei să ieşi preşedinte ca să-l eliberezi pe Ionuţ Costea! Şi l-am omorât, gata! Dacă iese preşedinte, vrea să-l graţieze în prima zi. Eu aşa ştiu. Asta voi spune în fiecare zi în campanie: vrea să câştige ca să-l graţieze pe Costea. Am terminat cu Geoană. Mai departe, altul”.

În timp ce lui Geană nu îi dă nicio șansă de a câștiga cursa pentru Cotroceni, europarlamentarul PNL crede că şefa Parchetului European, Laura Codruţa Koveşi, ar fi un candidat redutabil.

”Eh, complicat. Sper totuşi să rămână un procuror european foarte bun. Dacă candidează, doamna Koveşi reprezintă o opţiune puternică şi poate să dea peste cap calculele. Ştiu că doamna Koveşi îşi termină mandatul în 2026, alegerile fiind în 2024, şi doamna Koveşi e un om serios care vrea să continue la Parchetul European. E un candidat mult mai periculos ca Geoană”, a afirmat Rareş Bogdan.

Mai mult, liberalul exclude varianta ca Marcel Ciolacu să de vină președintele României.

”Nu. Nu câştigă stânga în România. Viitorul preşedinte al României va fi un om de dreapta şi PNL are prima şansă de a da preşedintele pentru următorii 10 ani”, a mai spus Rareș Bogdan.

Citește și Rareş Bogdan tună și fulgeră la adresa bugetarilor cu salarii uriaşe: Mi se par venituri nesimțite. Liderul PNL, apel pentru unificarea Dreptei, inclusiv cu USR