Rareş Bogdan, avertisment pentru politicienii PNL. „Nu mai merge doar cu ‘jos ciuma roşie'”

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan le-a transmis colegilor săi din PNL că este important cum guvernează deoarece sloganuri împotriva PSD, precum "jos ciuma roşie", nu o să mai fie suficiente pentru a câştiga alegerile din 2024.

06 aug. 2021, 21:42
Rareş Bogdan, avertisment pentru politicienii PNL. „Nu mai merge doar cu ‘jos ciuma roşie'”

Rareş Bogdan, avertisment pentru politicienii PNL. Prim-vicepreşedintele liberalilor le-a transmis colegilor săi că trebuie să le arate românilor ce au făcut.

„Avem o şansă pe care, dacă nu o vom exploata, dragii mei, nu ne va ierta nimeni. Dumneavoastră veţi merge în faţa comunităţilor dumneavoastră şi îi veţi convinge în următorii trei ani de zile. Noi ne vom bate începând de la europarlamentare, la parlamentare, la prezidenţiale, locale, pentru a-i convinge pe români că am făcut ceea ce trebuie, pentru că nu mai merge doar cu „jos ciuma roşie”, va trebui să arătăm ce am făcut”, a declarat Rareş Bogdan, vineri seara, la alegerile din PNL Sibiu, conform Agerpres.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, încearcă vineri să obţină al treilea mandat de lider judeţean liberal, avându-l contracandidat pe deputatul Constantin Şovăială.

Citeşte şi: Informaţii-bombă! Dan Barna şi soţul lui Clotilde Aramand, audiaţi în cazul fraudării alegerilor locale de la Sectorul 1 

Prezent la şedinţa PNL Sibiu, Florin Cîţu a anunţat că a venit pentru a o susţine pe Raluca Turcan pentru un nou mandat.

„Aceste alegeri sunt despre noi, dar în acelaşi timp reprezintă şi un semnal pe care noi îl dăm românilor, pentru că noi nu mai suntem în Opoziţie, suntem la guvernare. Aceste alegeri le avem din această perspectivă. Ne alegem echipa cu care vom guverna următorii ani de zile, pentru a pregăti alegerile din 2024.

Veţi vedea că votul românilor în 2024 va fi pentru PNL. Sunt aici pentru a o susţine pe Raluca Turcan”, a declarat Florin Cîţu.

La şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Sibiu de vineri au participat 350 de delegaţi din judeţ, liderul PNL, Ludovic Orban, premierul Florin Cîţu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Energiei, Virgil Popescu, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, europarlamentarul Rareş Bogdan.

Citeşte şi: Ludovic Orban, acuzaţii de trădare la adresa Ralucăi Turcan după ce a trecut în tabăra Cîţu. „A fost mâna mea dreaptă şi a luat decizia să nu rămână în echipa câştigătoare”