Rareş Bogdan cere arestarea fiului lui Gheorghe Dincă: „Ce mai asteptati? Vreţi sa omoare şi idiotul asta pe cineva?”

Rareş Bogdan, europarlamentar şi prim-vicepreşedinte PNL, cere autorităţilor să-l aresteze pe fiului lui Gheorghe Dincă. Daniel Dincă este cercetat pe procurori într-un dosar penal deschis după ce mai mulţi jurnalişti România TV şi Antena 3 au fost agresaţi de el. 

RomaniaTV.net
20 dec. 2019, 09:16

„Ce mai asteptati? Vreti sa omoare si idiotul asta pe cineva? Retineti-l si apoi arestare, fara mila! Cu brutele si interlopii NU trebuie sa avem mila. Romanii trebuie sa se simta in siguranta! Arestati bruta, sa se reuneasca familia Dinca dupa gratii! Acolo e locul celor ca ei! #romaniafarainfractori”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook. 

Fiul lui Gheorghe Dincă a ajuns vineri în Bucureşti, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru a fi audiat din nou în dosarul penal deschis după ce a agresat mai mulţi jurnaşişti. Poliţiştii au cerut să fie pus sub control judiciar. Joi, jurnaliştii agresaţi de Daniel Dincă au fost chemaţi la audieri pentru a da noi declaraţii. 

Jurnaliştii România TV şi Antena 3 au fost agresaţi de fiul lui Gheorghe Dincă, pe stradă. Reporterul şi operatorul România TV au mers să stea de vorbă cu copiii lui Gheorghe Dincă, la ieşirea de la CNA, unde aceştia s-au plâns că familia lor este agresată de presă după arestarea lui Gheorghe Dincă în cazul Caracal.

Citeşte şi: Jurnalişti România TV, BĂTUŢI de fiul lui Gheorghe Dincă pe stradă. „Mi-a dat cu pumnul în cap” IMAGINI ŞOCANTE

Deranjat de prezenţa presei, fiul lui Gheorghe Dincă l-a lovit cu pumnii pe operatorul România TV.

„În timp ce filmam un alt coleg a fost agresat primul. Eu am filmat momentul acela, m-a apucat de geacă, mi-a dat un pumn în cap şi am căzut pe jos. Mi s-a umflat capul”, a declarat operatorul agresat de fiul lui Gheorghe Dincă.

De asemenea, a fost bătut şi cameramanul Antena 3.

Citeşte şi: Cameramanul România TV, internat în stare gravă. Ce diagnostic i-au pus medicii

Vali Ursu, cameramanul România TV bătut de fiul lui Gheorghe Dincă, este în continuare internat într-unul din spitalele bucureştene, iar medicii i-au pus deja un diadnostic provizoriu.

Cameramanul România TV se află încă sub investigaţii medicale, dar diagnosticul preliminar este edem cerebral traumatic.