Rareş Bogdan, despre candidatura la Primăria Capitalei. „Nu candidez. Gabriela Firea trebuie îndepărată obligatoriu”

Prim vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat că Gabriela Firea trebuie "îndepărtată obligatoriu" din funcţia de primar general deoarece "a făcut zob totul". Mai mult, a declarat că nu va candida la Primăria Capitalei şi crede că "are forța de a găsi candidatul în interiorul său".

RomaniaTV.net
10 feb. 2020, 10:17
Rareş Bogdan, despre candidatura la Primăria Capitalei. „Nu candidez. Gabriela Firea trebuie îndepărată obligatoriu”

Rareş Bogdan a afirmat pentru Gândul LIVE că se va pune, însă, la dispoziţia PNL, dacă nu va fi găsit un candidat care să aibă şanse de a câştiga alegerile la Primăria Municipiului Bucureşti.

„Trebuie îndepărtată obligatoriu (Gabriela Firea, n.red). A făcut zob totul. PNL nu stă în Ludovic Orban și Rareș Bogdan, are un leadership foarte bun. PNL are forța de a găsi candidatul în interiorul său. Dacă analizăm și vedem că există un candidat PLUS, unul PMP, unul independent, cinci candidați care nu ajung la o omogenizare, sigur că analizăm variantele. Sau un om după modelul meu care să intre în PNL și să-și asume principiile. Deocamdată nu avem motiv să ne uităm în afară”, a declarat europarlamentarul Rareş Bogdan.

Prim vicepreşedintele PNL a explicat că nu este „proiecţia” să fie primar al Capitalei.

„Nu candidez! Sondajele testează încrederea în politicieni. În cazul în care pe toate analizele se va vedea că niciunul dintre candidații noștri nu pot candida și să și reușească la alegeri, nu ar avea șansă să câștige primăria în fața candidatului PSD și USR – PLUS, mă pun la dispoziția PNL. Sper să nu aibă nevoie!”, a spus Rareş Bogdan.

Cât despre noua configuraţie a Cabinetului Orban 2, liderul liberal a explicat că „echipa e aceeaşi”.

„Nu schimbăm oamenii, echipa e aceeași. Domnul Ciolacu a înlocuit cărțile cu sticle de whisky”, a menţionat europarlamentarul PNL.

Citeşte şi: Conducerea PNL a aprobat noul Cabinet Orban. Lista miniştrilor cu care Ludovic Orban merge în Parlament pentru votul de învestire