Rareş Bogdan, despre condiţiile puse lui Cîţu pentru a-l susţine: „Eu nu vreau să fiu spectator, nu vreau să fiu papagal de serviciu”

Prezent la Baia Mare pentru alegerile preşedintelui PNL Maramureş, Rareş Bogdan a povestit discuţia pe care a avut-o cu premierul Florin Cîţu, atunci când acesta i-a propus să fie în echipa sa şi să-l sprijine în vederea alegerilor interne din 25 septembrie.

19 iul. 2021, 09:21
Rareş Bogdan, despre condiţiile puse lui Cîţu pentru a-l susţine: „Eu nu vreau să fiu spectator, nu vreau să fiu papagal de serviciu”

Rareş Bogdan a dezvăluit că i-a pus premierului mai multe condiţii, printre care aceea ca toţi membrii, indiferent de tabăra câştigătoare, să-şi păstreze funcţiile, iar deciziile ce privesc partidul să fie luate după consultări între Cîţu şi echipa care îl susţine.

„Atunci când a venit Florin şi a zis «Rareş, intri în echipa mea pentru a merge» zic: «Fii atent Florine, fii atent, nene, aici! Eu intru, mă bat pentru tine mă bat pentru Partidul Naţional Liberal. Dar pe 26, dimineaţa, vreau ca toţi să facem hora mare şi să ne îmbrăţişăm, chiar dacă supărările vor fi, să treacă peste noapte,pentru că acest partid nu are duşmani în interior, nici măcar adversari, ci ei sunt în altă parte şi avem nevoie de unitate, asta e o condiţie a mea. Doi: după, orice s-a întâmpla, nimeni nu pleacă din funcţie. Trebuie să avem grijă de oamenii care au avut un rol important pentru PNL, trebuie să avem grijă de cei care vin”, a declarat Rareș Bogdan, conform Aleph News.

Rareş Bogdan: „Nu cumva să cazi în păcatul de a lua deciziile singur, că voi fi primul cu care vei intra în conflict”

„Războaiele încetează pe data de 25 noaptea. Zic: şi până atunci vin cu toată energia mea, cu priceperea, cu experienţa, cu darul meu dat de Bunul Dumnezeu de a comunica, pentru a te sprijini şi spun de ce. Zic fii atent aici: nu cumva să cazi în păcatul de a lua deciziile singur, că voi fi primul cu care vei intra în conflict direct.

Deciziile le iei împreună cu noi. Eu nu vreau să fiu spectator, nu vreau să fiu papagal de serviciu, să aflu de la televizor decizii, vreau să le luăm împreună”, a dăugat europarlamentarul.

Citeşte şi: Deputatul Iulian Bulai vrea desfiinţarea MAI: „Nu se mai justifică”. Reacţia sindicatului EUROPOL: „Canicula face ravagii în rândul parlamentarilor”


loading...