Rares Bogdan îşi doreşte să fie ministru în Guvernul Ciolacu în 2023! „Voi veni în Guvern tocmai pentru a mă asigura că aroganţele nu au ce să caute”

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a anunţat că este dispus să renunţe la mandatul de europarlamentar pentru a face parte din Guvern.

25 nov. 2021, 22:58
Rares Bogdan îşi doreşte să fie ministru în Guvernul Ciolacu în 2023! „Voi veni în Guvern tocmai pentru a mă asigura că aroganţele nu au ce să caute”
Mediafax Foto

Rareş Bogdan a precizat că  va ocupa o funcţie în Guvern începând din în 23 mai 2023, când va avea loc rotaţia la guvernare.

„I-am spus domnului Ciolacu, după aceste negocieri, următoarele: pentru că am văzut comportamentul dvs. în aceste zile, vă spun de acum, (…) pe data de 25 mai veţi fi cu mine în Guvern, domnule Ciolacu, voi fi la masă cu dvs. în Guvern din partea PNL”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL, la Digi24, conform News.ro.

Citeşte şi: Prima ședință de guvern condusă de premierul Nicolae Ciucă. Ce priorități are noua coaliție

Rareş Bogdan a precizat că alături de el vor mai veni alţi doi colegi.

„Voi veni în Guvern tocmai pentru a mă asigura că aroganţele nu au ce să caute (…) Voi fi un garant liberal că domnul Ciolacu va face ceea ce trebuie în Guvern”, a adăugat el.

„În 2023, în 25 mai, se va face o rotaţie la nivel de premier şi la nivel de miniştri, secretar general, doi miniştri, şi i-am spus domnului Ciolacu, după aceste negocieri, următoarele: pentru că am văzut comportamentul dvs. în aceste zile, vă spun de acum, nu voi pleca acum pentru că am nişte proiecte de încheiat, dar pe data de 25 mai veţi fi cu mine în Guvern, domnule Ciolacu, voi fi la masă cu dvs. în Guvern din partea PNL”, a declarat Rareş Bogdan, joi seară, conform sursei citate.

Rares Bogdan îşi doreşte să fie ministru în Guvernul Ciolacu în 2023. Ce portofoliu va ocupa

Europarlamentarul liberal nu a vrut să dezvăluie ce portofoliu va ocupa.

„Dar voi veni în Guvern tocmai pentru a mă asigura că aroganţele nu au ce să caute, pentru că de-a lungul timpului am văzut mulţi lideri social-democraţi, poate la rândul lor de bună credinţă, dar care au eşuat în aroganţe. Eu cred că nu are ce să caute orgoliul şi aroganţa într-o coaliţie (….) noi nu vrem să umilim pe nimeni”, a adăugat Rareş Bogdan.

De asemenea, liberalul a explicat că peste un an şi jumătate îşi va întrerupe mandatul de europarlamentar pentru a veni în Guvernul României „să mă asigură că domnul Ciolacu va face ceea ce trebuie şi va respecta programul de guvernare al României”.

„Voi fi un garant liberal că domnul Ciolacu va face ceea ce trebuie în Guvern. Şi nu doar eu, vor mai veni alţi doi colegi”, a conchis el.

Citeşte şi: Alexandru Rafila, avertisment despre valul cinci al pandemiei în România. Ce trebuie să facă toţi oamenii. „Este extrem de important ca să putem să avem sărbători liniştite”